2020-02-22 993 瀏覽
入到去落單。呀姐好無禮貌,態度超差。幫我落落下就接第二個落外賣。。我叫一個米線,一個炒烏冬,一個鹵水拼盤,兩杯野飲。。但就無落到個拼盤,都唔緊要。。先黎一杯香芋珍珠,佢一放低。。我已經叫返個呀姐。。有舊塵喺杯野飲面。。係一舊!個呀姐仲扮睇唔到,我話你望清楚d先。佢先拎返去換。。。換完返黎杯香芋珍珠係無味既!唔緊要。。我明白口味好個人。。。。之後我碗小鍋米線到左。。一飲個湯係唔夠熱既。。仲要係無辣味。。落單嗰陣已經問左個呀姐可唔可以要勁辣。佢話可以。加兩蚊。。加錢無問題。。但加左係無辣味。。。譚仔既十小辣都不如。。都唔緊要。。口味好個人。。我就問呀姐有無辣椒油。。我自己加。。問佢係無反應。。跟住佢行完一輪先拎俾我。。喂。。即係你聽到我問啦。你都應一句丫。。已經燥燥地。。。咁落完辣油就食第二啖啦。。我叫蘿蔔豬勁肉米線。。我就食舊蘿蔔。。一啖落去係冰黎既。。。大佬呀。。味道係好個人既口味。。。但食材係冰。我真係接受唔到囉。叫個呀姐。。同佢講。。佢態度仲要勁差咁就問我想點,我就話唔需要喇。。幫我取消左佢。。而男朋友叫的豬頸肉炒烏冬。。望落去根本只係豬頸肉豉油撈烏冬。勁咸,仲要無炒過咁。。第一次
第一次出街食野食到咁火滾!