2021-10-21
JK brother 係尖沙咀試過一次,唔錯但環境比較細,見荃灣店新開同媽媽食生日晚飯荃灣店環境好大企理,總有兩個送餐機械人,新潮又靚好多湯底都有好多款揀,介紹下有咩食先~海鮮區 一入就見到海鮮區,見到好大個缸,大大隻有膏既大頭蝦🦐、牛奶貝,蟶子任食~真係好豪氣,鐘意食海鮮岩哂,可以狂食回本小食、炸物區冷盤方面有日式八爪魚、螺肉、中華沙律、泡菜,炸物方面有薯角、炸帶子、炸雞塊、炸芋波、炸燒賣、春卷..間唔時轉下款,總有超推介既係日式芝士撻、咸蛋黃流心牛角包🥐,都係熱辣辣,好新鮮怕肥所以迫自己食各一就算啦火鍋配料區火鍋配料應該有3X款,有肉、丸類、麵、烏冬、餃、菜,菇、扇貝、花膠咩都有,我最推介係蜂巢豆腐、芝士丸、蛋黃流心丸、牛丸、花膠飲品&雪糕區飲品&雪糕區都係日韓式類型多,飲品有好多其他放題都唔會有既,朱古力奶、meko水、果茶etc... 雪糕都係,有movenpick、鯛魚燒、芒果🥭雪條、榴連雪條、雪糕杯、雪米茲..心諗老闆真係好豪氣~開餐啦
海鮮區
小食、炸物區
火鍋配料區
飲品&雪糕區
心諗老闆真係好豪氣~
開餐啦