2022-03-25 416 瀏覽
🧋對於「珍珠奶茶控」呢講❤珍珠奶茶真係不論晴天☀️陰天🌥️雨天☔️都係我哋心中最好完美嘅飲品🧋😍況且香港依家賣珍珠奶茶嘅鋪頭選擇真係🈶️好多🧋🧋身邊嘅朋友幾乎都🈶️飲過珍珠奶茶嚕❤️我唸每個人心中都一定🈶️自己喜歡嘅珍珠奶茶口味吧🧋❤️😋最近我哋就見到🈶️間新開而又已經🈶️好多分店嘅珍珠奶茶🧋茶星人😍見到咁多年青人幫襯佢🧋我梗係都要去襯一襯熱鬧啦😍😍🧋黑糖波霸厚芝奶 $33 ♨️.🧋呢杯黑糖波霸厚芝奶夠曬香口👍雖然鮮奶嘅口感唔係話好濃厚😍但佢又夠香芝士味超正❤驚喜位係佢哋嘅珍珠煮得啱啱好🔥仲好彈牙呢❤抵讃呀👍而且黑糖味道同甜度都做🉐️唔錯😍基本上唔洗怕好甜🥰怕甜嘅都唔需要特別order少甜喇🍬$33呢杯真係好抵飲喔😍👍🧋手工芋泥烏龍鮮奶 $33 ♨️..鮮奶味道濃郁❤口威又香又滑😍呢杯超多芋泥👍喜歡芋頭嘅朋友仔一定大滿足❤佢哋嘅芋泥係自家製🉐️每日買曬就無架喇👍怪之得芋泥味道咁真實啦❤️🚩茶星人 ..📍荃灣享和街61-63號德仁樓第11期地下C號舖

🧋黑糖波霸厚芝奶 $33 ♨️

🧋手工芋泥烏龍鮮奶 $33 ♨️