2021-05-26
餐廳旺角市中心,地點就腳,約朋友一齊食石燒牛都好正。 去到門口已經有人等位🤩菜式有石燒肉、石鍋飯、大量小食選擇等!餐廳座位好多,空間夠大,中間仲放咗自助吧。石燒和牛仲做緊8️⃣折, 一定要食😆 加$78 仲有龍蝦🦞食😍🥰日本A4和牛肉眼蓋200g($298)和牛油花紋路極靚,色澤紅潤。 放上熱石板上,滋滋聲,已經流晒口水🤤 肉質嫩滑,入口即化😋韓式雞肉石鍋飯($68)熱辣辣嘅石鍋內,有烤得好香脆,又juicy 嘅雞肉,加上韓式辣醬,酸酸辣辣,惹味又醒胃,配上芽菜、蘿蔔絲、粟米粒等,送飯一流😍自助吧:飯、意粉🍝、沙律🥗、湯、飲品及甜品($+18)石燒肉或石鍋飯都可以加錢,享用自助吧,沙律🥗係獨立樽裝住,新鮮又衛生。 任飲汽水🥤,而甜品有啫喱、本土雪糕🍦、爆谷等😍😍😍啱哂我!焗釀大蘑菇($28)大蘑菇好爽甜,勁多汁,上面芝士烤得香脆,入面材料都好豐富,味道好正芝士白汁煙肉焗西蘭花🥦($28)西蘭花🥦焗完都無腍哂,保持爽脆。另外好鍾意下面幼滑香濃嘅薯蓉😋 好快就清哂😝
菜式有石燒肉、石鍋飯、大量小食選擇等!
餐廳座位好多,空間夠大,中間仲放咗自助吧。
日本A4和牛肉眼蓋200g($298)
韓式雞肉石鍋飯($68)
自助吧:飯、意粉🍝、沙律🥗、湯、飲品及甜品($+18)
焗釀大蘑菇($28)
芝士白汁煙肉焗西蘭花🥦($28)