2017-11-29 3130 瀏覽
其實鐘意去cafe嘅吃貨們,應該都知道上環都有唔少好有特色嘅cafe🙃今次行過上環去左一間充滿住花嘅佈置嘅cafe,充滿住少女風,又係一間好岩打卡嘅地方。睇到嗰門口已經好有心思啦,餐廳入面仲有好多鮮花添叫左嗰黑松露長通粉同珍寶燒烤菇素漢堡🍔黎到真係好有驚喜,因為勁多黑松露勁香~而且菇類又好多,食極都唔完😝另外我朋友點左嗰素漢堡,之前好少係餐廳聽過有素漢堡,所以叫左嗰黎試下🙈又一個好有驚喜嘅組合,蘑菇好大好juicy,中間仲有一塊好特別嘅食品,唔係好識點形容,不過入面有啲健康米,粟米錦嘅,真係要試過先知有幾特別😝😝😝野飲方面就叫左宜家好流行嘅藍蝶花,人人都話對身體好,我嗰杯係藍蝶花青檸梳打,而朋友就叫左花果茶,甜甜地好好飲👍🏻整體黎講,值得一試👍🏻餐廳環境用好多鮮花好有心思,而食物質素都好好。另外一提,我見到佢地有set lunch menu,如果係嗰頭返工去食午餐都唔錯嘅選擇啊☺️
今次行過上環去左一間充滿住花嘅佈置嘅cafe
,充滿住少女風,又係一間好岩打卡嘅地方。

睇到嗰門口已經好有心思啦,餐廳入面仲有好多鮮花添

叫左嗰黑松露長通粉同珍寶燒烤菇素漢堡🍔
黑松露長通粉

黎到真係好有驚喜,因為勁多黑松露勁香~
而且菇類又好多,食極都唔完😝
珍寶燒烤菇素漢堡

黑松露長通粉