2010-10-27 218 瀏覽
這陣子,公司成日都要我出TRIP,今次schedule仲要有D急, 飛完上海又飛回香港,轉機去吉隆坡, 今次要響香港機場hea四個鍾,唔知點算.平日只係都幫襯機場速食餐廳,好快食完,之後就唔知去邊到hea.同事話Terminal 2,有多D野食野, 簡了一間韓國餐廳,叫新羅保, 去食韓燒,可以hea多點時間。這間餐廳環境不錯,叫了烤特級雪花牛肉, 烤起來好香,味道不錯,好香濃牛味,保留到好多肉汁。還有叫了海鮮薄餅和石鍋雜錦飯, 好好味道,海鮮薄餅用鐡板上,熱辣辣,質地煙煙”un” “un” 好好味道。食完後, 我哋仲hea了一會玩iPad, D服務員都幾有善,見我哋食完仲唔走都冇叫我哋結帳,仲幫我添茶,不錯不錯!
2010-10-11
  • 烤特級雪花牛肉