好耐冇黎呢度食嘢,以前係我食開嘅飯堂,不過最後小食左。見咁耐冇黎就會嚟試一試,因為我印象中佢嗰個海鮮刺身沙律好好味又大份!不過今次嚟見到佢啲刺身切得又搏咗,而且仲冇埋甜蝦都幾失望,因為我鍾意食呢個午餐嘅原因就係佢有帶子刺身同埋甜蝦刺身....依家變咗一隻白新與同埋帶子,再加赤身,三文魚,同埋鯛魚唯一冇變嘅就係沙律菜嘅份量!菜係新鮮嘅不過始終都係沙律菜only...同埋佢一粒帶子嘅份量係再細粒啲,似係一粒完整大致分成三粒咁細普通壽司拼盤,唔知係唔係令一間質素高,再食返呢間覺得好細件,我唔係話佢啲飯細,而係啲魚生好薄同埋唔長無論觀感同埋食落去嘅感覺都麻麻地跟餐小食炸雞三粒$38 ,呢個就好值得啦!熱辣辣粉薄 又大舊肉,雞球10分彈牙呢個都係個朋友求其加黎試吓,正常啦呢個海鮮蒸蛋$150 ,不過有大大粒鮑魚同埋蟹鉗,帶子,蝦同埋海膽個蛋亦都吸晒海鮮嘅精華, 10分鮮甜好味😋全餐最好味就係呢個呢個價$48嘅咁殘刺身問題就係好細件,不過新鮮嘅~另外呢,呢度嘅環境同埋服務都非常好,只係食物方面質素同份量下降左!都明白可能而家飲食生意難做嘅
無論觀感同埋食落去嘅感覺都麻麻地
呢個都係個朋友求其加黎試吓,正常啦
呢個價$48嘅咁殘刺身問題就係好細件,不過新鮮嘅~
  • Seafood Onsen Egg