2020-01-08 3094 瀏覽
Fortnum & Mason@TST食物❤️❤️❤️食物除咗蛋糕比較甜之外其他都可以,味道唔錯,scones 個面幾脆係入面有少少漏,整體嚟講OK咸點得三文治,比較寡,呢樣咁多間酒店four seasons 做得最好。份量❤️❤️❤️❤️❤️叫咗一個Afternoon tea set同一個High tea set, 除咗嗰個雞蛋卷其他嘢都可以refill,不過食唔到咁多。環境❤️❤️❤️環境係對住個維港景,幾舒服,不過枱與枱之間比較近所以有啲嘈,live show得鋼琴,比較普通,唔夠relax。服務❤️❤️❤️❤️幾好禮貌,職員會問下啲嘢好唔好食,亦會記得主動加水,幾親切。價格❤️❤️我覺得佢嘅賣點係食物可以refill,但係其實甜品三文治同scones 都係好飽嘅嘢,基本上都食唔到咁多,但呢個價錢其實我去Ritz Carlton 102樓睇住維港景食都可以,再唔係近近地過格里Intercontinental仲平啲,大家睇嘅景差唔多,嗰邊live Band仲多啲樂器,不過嗰間甜品就甜得滯。呢度要加一嘅,加完之後人均消費HKD$660。#fortnumandmason #fortnummason #tstfoodie
Fortnum & Mason@TST

食物❤️❤️❤️

份量❤️❤️❤️❤️❤️

環境❤️❤️❤️

服務❤️❤️❤️❤️

價格❤️❤️
呢度要加一嘅,加完之後人均消費HKD$660。

#fortnumandmason #fortnummason #tstfoodie #tstfood #hkfoodie #hkfoodieblogger #hkfoodies #hkfoods #hkfoodieblogger #hkfoodig #hkfoodlover #foodiehk #hkfoodieyiki
High  tea  set
Anniversary