2021-03-14 181 瀏覽
成日見好多人排隊,以為好好食,今晚經過買個外賣海南雞加肉骨茶試下,$119,商場舖叫合理啦,走個時望到個飯盒都好大,點知返屋企打開,當堂嚇一跳,剩係得個盒大,啲飯少到我即刻去拎個碗試,得半碗飯,都唔知佢用咁大個盒做乜春,係度裝假狗,唯有安慰自己,可能好好味呢,一食落口,頂佢....一般味道,份量少,味道一般賣120蚊,商場舖都係咁講啦,完全唔值,同區好多價錢平一半份量多一倍,味道好過佢,呢間嘢真心搵唔到理由再去,有人請我都會叫佢請食第二間囉,真心唔明點解仲未執,仲有咁多人去,可能好多都好似我咁俾條隊呃咗,食一次之後冇再去,但點解會有人對呢間嘢有讚評,係佢地冇食過其他,所以冇比較,咁嘅價錢,咁嘅份量,咁嘅味道都讚得落手,唔該佢地要讚都試埋其他做個比較先讚吖,如果大家鍾意貴夾唔飽嘅話,呢度絕對係首選評分唔明點解冇負星,係要我俾一粒星,有得揀絕對抵食個欄係負囉
外賣自取