2020-11-03 49 瀏覽
喵~😺.😺:哼~唔想俾你摸Me:🥺..難得放假,同朋友去咗觀塘嘅Urban Cafe ,裏邊有好多貓貓,全部都好可愛。食完野仲有得玩貓,Jeng 🤩..餐湯:南瓜湯南瓜湯好香濃,仲有一絲絲嘅南瓜,真係真材實料。同埋有少少牛油香味,甜而不膩。.主食:日式青蟹籽藍青口芥未忌廉扁意粉青蟹子辣辣地,令到意粉口感更加多層次。忌廉汁比較杰身。意粉亦都偏硬身。.主食:夏威夷風情拉絲水牛芝士手工薄餅芝士拉絲效果,龍龍嘅芝士味pizza,簡直係我嘅最愛。薄餅上面有大大塊嘅煙肉同菠蘿,廚師落手真係一啲都唔手軟。薄餅皮係薄批同厚批之間,不錯不錯。..飲品:400次薄荷咖啡,400次朱古力上面嗰層cream,係朱古力味嘅,同埋比較甜,記得攪勻之後先飲。.飲品:草莓荔枝紅莓乾花茶加蜜糖食完正餐之後,就可以同朋友一齊飲茶,吹水。淡淡的花香味,加埋甜甜地嘅蜜糖,好好飲,有助消滯!..
喵~😺
😺:哼~唔想俾你摸