2020-09-20 53 瀏覽
Urban Cafe觀塘新開嘅貓cafe,疫情下仍能繼續經營的確唔容易,我亦都要嚟支持下,當然繼續能經營確實有佢嘅吸引之處😜。唔知係咪因為疫情關係,店舖門口安裝咗兩部鞋套機,每位客人都需要穿著鞋套才可以進入店舖範圍,量度體溫清潔雙手👐也是必然的動作,真係做足安全措施,保護到人又保護到貓咪🐱!話明係貓cafe,主打當然係啲貓咪啦,不過講咗啲嘢食先,叫咗一個意式肉丸芝士意大利麵,套餐免費送牛油多士條及餐湯,餐飲我加錢配咗杯凍特濃鮮奶朱古力,意粉🍝芝士味如果濃啲會更加好味,欣賞佢個牛油多士條,甜甜地、脆卜卜,配上南瓜蓉湯好味😋,凍朱古力當然係好味,如果加埋朱古力粉做toppings 仲正😜。餐廳用膳時間有限制,限時兩個鐘⏱,如果想同貓咪玩耐啲就要食嘢食快啲啦🤪,貓咪每一隻都有名牌掛住㗎,真係有好多隻🐈,每一隻都有佢哋自己嘅性格,有怕醜嘅、有貪玩嘅、有活潑好動嘅、有懶洋洋嘅、有貪吃嘅(不過唔可以喂佢哋食我哋啲食物架!),嚟一次真係唔夠喉,一定會再嚟👍
Urban Cafe