2019-08-21
貓奴朋友網上見到呢間貓貓主題餐廳就拉左我黎試餐廳位於楊屋道街市附近;裝潢擺設全部都係貓貓LOL是日沙律/餐湯/餐包沙律菜爽脆混搭胡麻醬香濃;餐湯用椰菜花以及薯仔熬煮濃稠清甜;黑白兩款麵包質感鬆軟配搭橄欖油同黑醋油潤溫和Catee’s 香煎海鮮拼盤海鮮拼盤包括六種海鮮除左大蝦仲有青口同蜆;鱸魚以及紅鮋同埋盲曹三款魚柳肉質細緻嫩滑而且肉厚鮮甜Mango Milk Shake精選晚飯套餐跟配多款免費飲品或者可以加十五蚊選擇無酒精雞尾酒或者奶昔Mojito晚上八點正前所有酒精飲品全部買一送一;杯身圍繞大量冰塊冰涼消暑;白朗姆酒相對溫和配搭梳打汽泡感足加埋青檸以及薄荷感覺清爽Guava Sour杯面拉花精緻優雅;基調選用黑朗姆酒香醇馥郁同時略帶甘蔗焦香配搭榛子糖漿略帶核果仁香;番石榴汁清甜配搭鮮檸檬汁微酸清新Cat On The Beach色澤粉紅少女仲有超萌嘅杯緣貓咪攀附喺側邊賣相可愛;基調採用伏特加酒純淨清爽配搭蜜桃以及樹莓甜酒酒體香甜;調液選用菠蘿以及萬越莓汁平衡基酒甜度脆炸香辣單骨雞翼伴蜜糖芥末晚上八點正前惠顧酒精飲品每輪可以半價享用指定小食;雞翼金黃香脆而且漿粉輕薄佐酒啱哂;雞肉嫩滑而
餐廳位於楊屋道街市附近;裝潢擺設全部都係貓貓LOL
是日沙律/餐湯/餐包
Catee’s 香煎海鮮拼盤
Mango Milk Shake
Mojito
Guava Sour
Cat On The Beach
脆炸香辣單骨雞翼伴蜜糖芥末
晚上八點正前惠顧酒精飲品每輪可以半價享用指定小食;雞翼金黃香脆而且漿粉輕薄佐酒啱哂;雞肉嫩滑而且肉汁豐富配搭蜜糖芥末微辛刺激
德國脆皮豬手伴蜜糖芥末及德國酸菜
德國脆皮豬手成把匕首插住上枱造型粗獷打卡啱哂而且影完哂相侍應會拎返入廚房切件;豬皮酥脆鬆化而且肉質嫩滑軟腍配搭酸椰菜絲解膩醒胃
烤美國極黑豬鞍伴芥末燒汁
豬鞍厚切粉嫩而且肉質柔軟緊實同時油花豐腴甘香;肉汁豐富配搭芥末燒汁肉味清鮮
烤大蝦龍蝦汁扁意粉
大蝦肉質爽彈而且甜椒鮮豔清甜磨菇菌香濃郁;扁意粉偏幼富彈性配搭龍蝦醬汁香濃惹味
伯爵茶蛋糕
跟餐附送伯爵茶濃清香悠遠而且蛋糕質感綿密輕盈好正