2022-05-11 13 瀏覽
ෆ⃛ HAND3AG ෆ⃛行過旺角諗住食一個quick lunch就去左朗豪坊諗住去M&S買啲嘢食♧但見到佢對出開咗開咗間新嘅三文治,Menu有好多選擇好似好吸引就諗住去試吓˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵ ♡︎.*▶︎▪︎◀︎.* .*・゜ ♡︎.*▶︎▪︎◀︎.* .:*・゜ ♡︎.*▶︎▪︎◀︎.* .*・゜♡ 蝦兵蟹將三文治 $50 ♪ 原來鐵板三文治嘅理念來自於日本嘅鐵板燒🍳麵包啱啱炕起,所以係脆卜卜,而入邊嘅餡料主要係凍嘅,外熱內冷嘅感覺🧊軟殼蟹炸得夠脆, 蝦沙律入邊係真係食一粒粒嘅小龍蝦,同埋有冰鮮蝦肉🍤 而配菜都真係好豐富,有青瓜、紅蘿蔔、羅馬生菜等等,望落份量不大但其實一但係咬唔晒ε-(´∀`; )食落好Fresh,但係啲俄式蛋黃醬同他他醬太多會沉晒係底,好彩佢紙好似盒咁包住先唔會食到周圍都係๑ ๑如果想再健康啲應該可以走醬或者少醬呢🌱ᗦ↞︎◃︎ 值quota指數: ✿✿✿.5 / 5✎ 總括:係lunch嘅輕食之選,除咗三文治之外仲有熟食,好適合返工人士想食light啲或者買去野餐🧺ෆ̈ HAND3AG (旺角)✇ 地址:旺角亞皆老街8號朗豪坊B2層26-27號舖Follow IG☞ eatwithnnat
ෆ⃛ HAND3AG ෆ⃛

 蝦兵蟹將三文治 $50 ♪

ᗦ↞︎◃︎ 值quota指數: ✿✿✿.5 / 5
蝦兵蟹將三文治 $50 ♪

ෆ̈ HAND3AG (旺角)
✇ 地址:旺角亞皆老街8號朗豪坊B2層26-27號舖

Follow IG☞ eatwithnnat