餐牌清楚列明每種刺身丼飯嘅食材,可以按自己嘅喜好揀食邊一個丼飯,唔需要估估下~夢之丼🥢夢之丼集合帆立貝、牡丹蝦、海膽、蟹肉、三文魚子等多款刺身,刺身嘅質素唔錯,牡丹蝦嘅蝦肉甜美細綿👍其中一個特別之處係食帆立貝嘅時候可以加少少橙醋,橙嘅香甜令帆立貝嘅鮮味更為突出🍊花錦魚生丼🥢花錦丼就有三文魚、八爪魚等嘅角切魚生,用料十分豐富,面頭嘅蟹膏豆腐滑嫩而且夠蟹膏味,出面比較少見。我地另外叫咗磯燒帶子、鮑魚、深海池魚同埋石垣貝估唔到師傅將依幾樣食物咁精心呈現出嚟,賣相已經加咗唔少分😍味道亦不俗,鮑魚肉質柔軟、一啲都唔韌,帶子表面燒得焦香裏面半熟,口感一流😋丼飯搭配嘅沙律同埋麵豉湯,不過不失👌火炙右口魚邊壽司🍣上面加咗木魚絲,火炙後引出右口魚邊嘅油香,不過醬油亦比較濃味

夢之丼🥢
夢之丼集合帆立貝、牡丹蝦、海膽、蟹肉、三文魚子等多款刺身刺身嘅質素唔錯,牡丹蝦嘅蝦肉甜美細綿👍

花錦魚生丼🥢

我地另外叫咗磯燒帶子、鮑魚、深海池魚同埋石垣貝
估唔到師傅將依幾樣食物咁精心呈現出嚟,賣相已經加咗唔少分😍

丼飯搭配嘅沙律同埋麵豉湯,不過不失👌

火炙右口魚邊壽司🍣