今日同朋友經過油塘 嚟到foodcourt 行左一圈經過八幡屋 裝修好有日式感覺👅 見到價錢又吾係好貴 於是就同朋友入左去試下😚😚😚今次我地就加錢叫左蕃茄龍蝦🦞湯底 真係有原隻龍蝦架 龍蝦肉質彈牙 比想像高質素!湯底入面有好多蕃茄 洋蔥 好足料🥰打邊爐點可以無肥牛 和牛好好有牛味 一睇雪花紋咁令 就知好食啦👅😍但特選美國牛肉都吾差 同樣吾鞋口 薄厚啱啱好!呢個豚肉都好高質 朋友都話好有肉味 亦且吾靭~我地仲試左蠔 呢隻都好有鮮味 估吾到二百幾蚊的套餐都有蠔食 真係好驚喜😍之後我地就叫左三文魚 甜蝦 虎蝦刺身 兩者溶雪都做得好好!三文魚好爽口 蝦🦐刺身都幾鮮甜🤔我地仲叫左好多火炙壽司🤣 全部都被我同朋友消滅得好快 師傅燒得啱啱好 好香 但略嫌壽司飯太大舊 食完有d飽😳最後我地叫左燒物作結 我最中意燒菠蘿 師傅會放埋焦糖係菠蘿上燒 甜甜酸酸 好惹味 串燒調味啱啱好!最後我就食左雪糕 泡芙做甜品 泡芙入面個cream好滑 一定要留肚食☺️ 成餐真係滿足😛😛😛推薦:⭐️⭐️⭐️⭐️

但特選美國牛肉都吾差 同樣吾鞋口 薄厚啱啱好!

呢個豚肉都好高質 朋友都話好有肉味 亦且吾靭~

推薦:⭐️⭐️⭐️⭐️