2020-09-24 133 瀏覽
呢間荃灣西餐令人驚喜,環境舒服,牆上掛有貓既decoration,仲播住時尚既音樂同友人每人各叫左一個dinner set,係好豐富既晚餐,包左沙律、餐湯、主菜、飲品同甜品!從來未食過威靈頓三文魚,呢個第一次既體驗令我大開眼界,外面酥皮很鬆脆,包住入面充滿鮮甜肉汁既三文魚,一口把兩者一齊放入嘴裏絕對是一大享受,必試!Catee’s香煎海鮮拼盤係第二道菜,種類很多,有青口、蜆、大蝦,特別要提及的是煎魚皮脆肉juicy,很好吃另外叫左香烤黃金帶子,很嗜帶子的我亦覺得值得一讚,煎得香口而不失帶子原來的甜味飲品就叫左士多啤梨奶昔同曲奇忌廉奶昔,兩杯都唔會太甜,亦唔會係啲好假既水果味,下次黎想試埋佢既乳酪已後食到好飽,最後仲有朱古力蛋糕,set dinner 包埋既,但水準都唔差喎

2020-09-20