今次呢間豬豬專門店,同其他分店一樣,以豬豬菜式為招牌🐽呢度仲有cocktail同小食比你星期五同朋友chill下happy下🍺Spanish Garlic & Chili Prawns$142🌶啲蝦好彈牙,少辣,加埋辣肉腸同多士相當惹味🦐(啲辣油點麵包超正)(V)Chessy Omnipork Nachos$148🌮份量好多,上面除左芝士,紅椒同辣椒,仲有素肉條,個口感同真瘦肉條好相似🙊配埋牛油果醬更正👍🏻Suckling Pig$298🍖好高質,塊皮好薄脆,火侯同時間都控制得岩岩好👌🏻肉質相當嫩滑juicy,薯蓉亦好creamy,果然係以豬做招牌嘅餐廳😌Death by Chocolate$88🍫個心太軟is PERFECT👌🏻切開之後啲朱古力漿流曬岀來😙配埋雪糕簡直係超邪惡😈Apple Gin Mile$68🍎Apple Gin Mojito$68🍏兩隻都係用我最愛嘅Somersby調岀來🥰

Suckling Pig$298🍖

Death by Chocolate$88🍫