2023-01-22 607 瀏覽
今日唔知食咩好,醒起旺角呢間餐廳有好多唔同種類嘅嘢食☺️一於坐低再慢慢揀🤭對上一次嚟已經係幾個月前,原來呢度都轉左新嘅Menu🤩之前嚟開都係食佢哋嘅燒肉餐👍質素真心平靚正今次揀左試佢地嘅意粉同拉麵🍜煙三文魚明太子炒扁意粉🍝煙三文魚盤到好似朵花咁靚,好吸晴🥰本身見意粉賣相應該普普通通,估唔到意粉炒到好香,又幾好食😋而且掛滿明太子,令到口感非常豐富👍日式叉燒豚骨湯拉麵豚骨湯非常濃郁,加埋軟腍嘅日式叉燒,簡簡單單已經好正🤭朋友連湯都飲埋😆我仲另外加$38多杯飲品及刺身,刺身質素尚可不過呢度環境唔會過於嘈吵,而且坐得都幾舒服😌下次諗唔到又可以黎,因為呢度仲有鍋物、飯、西式日式都有👍👍📌 初見 (旺角)旺角上海街511號地舖#初見 #日式 #西式 #美食推介 #美食推薦 #旺角美食 #上海街美食 #CP值高 #價廉物美 #搵食推介 #yummy #cheapprice #nice #mkfood

今次揀左試佢地嘅意粉同拉麵🍜

煙三文魚明太子炒扁意粉🍝
煙三文魚盤到好似朵花咁靚,好吸晴🥰
本身見意粉賣相應該普普通通,估唔到意粉炒到好香,又幾好食😋
而且掛滿明太子,令到口感非常豐富👍

日式叉燒豚骨湯拉麵

我仲另外加$38多杯飲品及刺身刺身質素尚可

📌 初見 (旺角)
旺角上海街511號地舖

2023-01-17