話就話「無限時」任食,但個侍應行動話你知係咁趕人走。一名短頭髮、眼細細、中年女人侍應 成晚殺左佢全家禁款態度既招呼, 真係好影響食慾。食到臨尾我地都準備埋單鬆人,個垃圾侍應問重食唔食,禁我地答唔食啦,即刻收野汁台 都唔系問題 ,重點系你系禁叫我地遞張台最埋邊啲碟呀、竹筒呀、汽水罐等等 比你做乜姐?呀姐 你態度好小小禮貌好小小 我幫下你無問題 重點你態度又差又欠左你禁款,我都禮貌地講聲 可唔可以轉頭先收呢?正常你收唔到既野 又唔系趕 你系禁叫人遞比你收 想我地快啲走既咪出聲直接講囉 唔使禁多小動作既,重要諸多解釋 系度扮晒野 隔住幾張台 成間餐廳坐晒客 系度同啲客鬧交 重要鬧反個客轉頭果下 真心叻 重話入選 最優秀火鍋店 真系笑大人個口! 啲好評買反泥架?其實成間餐廳都不過不失 Qr code落單 每次只可以落8款野 超過8款又要等5分鐘先落得,基本菜姑豆腐果啲乜都無,出左一轉已經無都算,侍應倒瀉野都算,禁一個禁既垃圾員工侍應 就拖低晒成間餐廳質素!正宗貼錢買難受👍🏻重要同間餐廳投訴 系包庇員工 得過且過 當無件事 禁既服務態度真系搵鬼泥幫襯😂唔想比人坐禁耐既 就限時2個鐘啦 重有個垃圾員工唔鐘意對客既 唔識講野既 就入廚房做唔好出泥獻世啦 ,連個上級都叫你收聲唔好嘈都重禁多野講駁嘴既 你真系反屋企早抖啦呀姐。本身都唔覺得間餐廳禁差 就系比個垃圾員工搞到對呢間餐廳都好反感 不知所謂!想去受氣既 記得去見識下 搵反果個短頭髮細眼呀姐🙂
2023-05-02
5 分鐘 (堂食)