2008-04-23
東寶有幾好食我地成班同事都聽得多,風沙雞黃金蝦蟶子有幾好亦好多人講,今次我集中講佢其他有誠意值得講0既地方.呢個場其實好有態度, 聽我阿媽後來講番原來佢同老豆都有去過, 不過無訂位就無人俾位佢坐, 所以各位想去0既話記得要訂位!其實環境係幾嘈, 但係都算係一個好衛生的大排檔, 每張桌下面有個架可以俾大家放手袋0架! 呢個安排好細心.餸菜咁熱氣,一定要飲鬼佬涼茶啦! 呢度的冰凍大碗真係好有風味, 啤酒特別好飲, 仲有幾枱人都成圍枱企起身飲勝, 西裝友都勁豪氣!飯後的甜品都好有誠意. 咪睇佢黑麻麻樣衰衰, 其實係涼粉切絲,個個同事都怕太涼(會落個喎...Orz), 食多幾啖, 原來有薑汁0係底! 裡面仲有少少西米添! 好有趣0既配搭.聞名以久的芝士餅本來要訂, 我地無訂本來無, 點知有個侍應四眼哥哥鬼咁好人, 見有一件剩, 就俾我地試下, 仲好細心咁切到一舊舊插埋牙簽!!好感動.呢個四眼哥哥真係好好人, 仲自動幫我地影團體相!!好溫暖~~呢餐好滿意!!