最近去咗一間新開嘅泡泡麵館,個湯麵真係好有驚喜!超級推介大家去食😋😋餐廳位置比較隱蔽,喺駿業街嘅商廈,今次我哋都係誤打誤撞發現到😆溏心燻蛋蛋黃流心,咬落去滑溜又香濃,搭配少少鹽,味道更加突出,真係好正😋陳醋青瓜白木耳呢道小菜清新可口,青瓜脆口,白木耳滑嫩,淋上陳醋,酸酸甜甜,食完之後好開胃,真係好適合配麵🤩泡泡招牌小籠包一咬開就見到湯汁流出,肉餡鮮嫩,味道香濃,皮薄得嚟又有彈性,真係一口一個,根本停唔到口🤤上海排骨湯麵上海排骨湯麵嘅湯底濃郁,排骨炸到外層鬆脆香口,肉又juice又夠嫩,麵條吸收咗湯汁,食落去好有味道👍花膠雲吞雞湯麵湯底非常清甜又濃郁,雞肉嫩滑、花膠嘅口感滑溜,雲吞餡料豐富,湯麵搭配埋個湯底真係冇得頂🤤🤤真係要試吓🙌📍 泡泡麵館小廚 (觀塘)觀塘駿業街64號南益商業中心6樓C室#隱世餐廳 #必食推介 #觀塘美食 #湯底濃郁 #泡泡麵館小廚 #駿業街美食 #性價比高

溏心燻蛋

陳醋青瓜白木耳

泡泡招牌小籠包

上海排骨湯麵

花膠雲吞雞湯麵

📍 泡泡麵館小廚 (觀塘)
觀塘駿業街64號南益商業中心6樓C室

2025-04-26