2022-12-10 18 瀏覽
聽講呢間係韓國過江龍既石燒漢堡扒專門店,係門口睇menu俾佢既球狀漢堡扒吸引左,就入左去搵位🤭佢呢到係⽤左澳洲和⽜,將佢搓成球狀,再用高溫熱石,俾客人慢慢逐少逐少燒個漢堡扒黎食🤤除左漢堡扒,仲有炸雞、薯條同埋丼飯可以點,我同媽咪叫左個二人餐,抵食d!漢堡扒係會包埋椰菜絲沙律、泡菜、麵豉湯、鹽同自家醬汁😍好豐富!墨西哥辣椒和牛漢堡扒:個球形漢堡扒上面舖滿曬墨西哥辣椒粒,然後逐少分切漢堡扒再係熱石上面加熱,每邊幾秒其實已經熟曬!個人覺得球形漢堡扒既肉質好鬆軟無咁死實實,食落仲好juicy!加埋墨西哥辣椒,好岩乾烤,食落辣辣地又帶少少甜,好惹味同開胃!芝士蛋蒜和牛漢堡扒:芝士令到個漢堡扒帶拉絲效果,邪惡但配埋香脆既蒜片,好match!即刻覺得無咁漏!連底下既蛋都連埋炸蒜,所以食落啖啖香口!輕輕係熱石上燒兩下已經ok!和牛乒乒乓拌飯:入面有菜、和牛碎同埋煎蛋,拌埋韓國辣醬,香口惹味!食落呢個拌飯,真係飽曬大滿足了!二人餐仲包2杯飲品,飲品有柚子蜜、紅棗蜜或者梳打汽水類,都幾多選擇!呢到可以食下,自己燒下玩下,幾有意思!唔錯唔錯!

呢到可以食下,自己燒下玩下,幾有意思!唔錯唔錯!