餐廳: 翡翠拉麵小籠包
資訊:

餐廳: 翡翠拉麵小籠包
資訊:

為推動全港減鹽減糖新飲食文化及新生活態度,食物及衞生局、降低食物中鹽和糖委員會及食物環境衞生署食物安全中心推出了《少鹽、少糖、少 • 確幸》餐飲聯盟,參與食肆會提供少鹽少糖選項予顧客,部份更會提供特定減鹽減糖菜式。參與減鹽減糖食肆會獲發計劃標誌,以供張貼於店舖內,供顧客識別。詳情可在此瀏覽:https://rssless.hk

2017-05-21 230 瀏覽
唔會有下次既店家。。。食物好一般,牛肉拉麵好淡口。小籠包好厚皮同冰鮮買既差唔多。。。。唔值。。。行李位個安排唔好。。。。個行李位係要叫到有位又要人齊後先可以放行李係個餐廳外,咁岩好同行既人行開左去洗手間,咁我就再拿多張新既籌啦,叫到籌有位又唔入得去住又唔可以放行李先咁要排到幾時先入得去食,同個姐姐講比我放行李先又唔肯,放行李個姐姐態度真係好差,同佢溝通唔到,之後再睇番個籌寫住過五個先要重新拿籌,即係明明係我拿左原本既籌只係叫過左三個人仲可以入座。。。無啦啦佢自己俾另外一個人拿行李牌先之後先問我點解放棄原本個籌,我又無食開呢間野又個時無留意到張單係叫過五個籌先要重新拿籌。咁呢個職員其實明知係我可以入去先都唔比我拿行李牌先算咩意思。。真係好差既服務。。。我無留意到我原先個籌可以照入座先係我都有問題,但個職員係明知我可以入去都唔比個行李牌我而係俾遲過我拿籌既人。佢仲話食野啫洗咩激死牙。。。個問題係佢態度好差牙講野句句有骨。。。
唔會有下次既店家。。。
行李位個安排唔好。。。。