餐廳: 常悅素食
資訊:

2012-03-23 179 瀏覽
對於初一十五食素既我, 已經去過好多地方, 呢間見佢近近地旺角, 就上去試一試啦~8:30pm 到達, 岩岩有位, 全場都差不多坐爆! 地方大, 光線充足, 衛生也可以!食物方面, 真係有待改善:百頁冇乜味道, 好難形容, 又唔似麵肋, 醬汁又唔係好有味 倉魚本身已經小咸, 再加上勁咸既汁, 結果係超咸, 碢底只有四舊西蘭花, 如加幾片紅蘿蔔, 百合, 賣相會好好多, 視覺上可以豐富食客 有好多咕嚕肉, 波羅, 青椒, 賣相好, 酸度適中 送糖水, 唔記得係乜野, 但係都唔錯, 唔係太甜果隻 二人, 埋單 $210 ... 食素係差唔多呢個價, 但係食物可以有待改善!

食物方面, 真係有待改善:
雪菜毛豆百頁
百頁冇乜味道, 好難形容, 又唔似麵肋, 醬汁又唔係好有味
紅燒砂碢倉魚磈
咕嚕素球
有好多咕嚕肉, 波羅, 青椒, 賣相好, 酸度適中

糖水, 唔記得係乜野, 但係都唔錯, 唔係太甜果隻

2012-03-22
咕嚕素球