2008-11-23
突然間想同老公上山頂浪漫一番, 咁啱有個朋友剛來過呢間餐廳食, 雖然佢話一般, 但我都決定同老公來試試, 一早巳打電話來訂枱. 要求要窗口位, 侍應話盡量安排當天準時來到餐廳, 但侍應要求我坐係走廊的凳上等, 我發覺係同果的walk in既遊客一齊係度等, 等左一陣巳有得坐, 果然祇係坐係一間好細的房仔中, 咁我訂位來做咩?菜單係我來之前巳諗好, 所以一坐底打開餐牌巳可以點餸, 叫左杯芒果味既野飲, 一客Cajun Shrimp, 一客芝士焗飯.一大杯的芒果飲品, 味道偏淡~Cajun Shrimp~~~賣相唔錯, 當然一早巳有心理準備會好油, 兩片蒜蓉包如果再脆少少會更好, 的蝦大大粒, 不過就真如其它食客所言, 好多油.芝士焗飯中規中矩, 我覺得佢的飯太軟, 無口感.最後當然要試埋甜品, 叫左個好似叫朱古力曲奇餅之類的野, 第一啖覺得唔錯, 但第二啖巳覺得好甜, 第三啖巳開始覺甜得好緊要~點都好, 起碼我的試食list中又少左一間餐廳.
一大杯的芒果飲品, 味道偏淡~
芝士焗飯中規中矩, 我覺得佢的飯太軟, 無口感.
點都好, 起碼我的試食list中又少左一間餐廳.