富山麵家終於又再出新的主題今次又係我最愛嘅角落生物😍😍 作為粉絲嘅,我梗係嗱嗱聲去試🤪😋今次主題以粉色為主,餐廳有唔少角落生物公仔同裝飾供客人打卡😍 餐單方面,今次主題推出的拉麵比以往的多,每款拉麵上面都有角落生物的公仔,真係好難揀🥹🍜 特製牛奶拉麵($95) : 每次都中意叫依款,以河童造型魚蛋做裝飾🤪奶香味濃又唔會怪, 麵軟硬度適中🍜 豬軟骨軟嫩, 有豐富骨膠原, 加埋日式叉燒同溫泉蛋 ,食到飽飽💖 🍜 特製白鹽蝦拉麵 ($90) : 食落絕對有驚喜😋 仲要以我最愛既白熊做裝飾🥰🥰特製醬汁提升左個麵既口感同味道👅 本身驚會好咸 但意外地唔係😋 仲有大蝦食🦐夠哂彈牙🍜 特製冷麵($85) : 裝飾係角落生物全員既魚蛋❣️ 配材超多,包括雞肉絲、蟹柳、車厘茄等, 配上冷麵汁, 口感豐富又清新! 🍽️ 特製栗子紫薯餅($28) : 紫薯味香濃同creamy , 加上表面香脆, 食落去口感好讚😋🍨 特製芭菲($48) : 第一啖, 係超香濃既奶香味既雪糕😍😍 底層係草莓奶凍 , 再配上年輪蛋糕、水果, 好打卡feel 🩷🐔 串燒雞軟骨($38) : 酥脆惹味😋 食到停唔到口🐔 富山雞翼($48

🐔 串燒雞軟骨($38) : 酥脆惹味😋 食到停唔到口

🐔 富山雞翼($48) : 雞翼好juicy , 配上特製醬汁 , 口感一流😋
🥤 特製青蘋果椰果梳打/ 特調荔枝椰果梳打/特製白桃烏龍奶茶 ($35) : 今次特調飲品有3款, 3款各有特色也有不同顏色的杯,每杯會跟隨機角落生物棉花糖😝重點係唔太甜, 岩哂我同朋友飲! 仲有粒粒做裝飾 , 打卡一流☺️

依個主題做到11月, 暑假可以帶埋小朋友黎打卡🥰 依家仲要有角落生物周邊買到, 例如碗、 環保袋等! 仲有 follow富山麵家既社交平台,打卡+share 仲可以獲得角落生物file 一個 ,岩哂小朋友開學用❣️

下午茶