2019-07-30 300 瀏覽
前排同朋友去睇戲 因為驚冇位 所以早啲去買定飛🎬 諗緊去邊度消磨時間嘅時候 見角落位有間餐廳 諗住試下 順便坐住等啦 點知俾我掘到彩蛋喎~🤩又嚟overview 叫咗一個pasta 一個waffle 連湯同飲品只係$135 可能平過叫兩個爆谷餐加小食...
初初見到個溫泉蛋果時 心諗:大鑊! 有伏...🤦‍♀不過一叉落去蛋黃哥度 蛋漿即刻流哂出嚟 同我預期嘅唔同!😳
食落反而幾鍾意佢啲蛋白 有少少口感 唔似平時果啲 一撈勻就消失風雨中~🍃不過我最愛其實係杯磨菇湯🤤 非常香濃 絕對唔係罐罐嘅質感 而且用杯裝住 方便易飲如果冬天飲 或者拎入冷氣強勁嘅戲院飲 真係一大享受👍🏻👍🏻食完主菜 再後上個甜品🍨 服務員仲好窩心 親自拎俾我地聽佢介紹先知 師傅係日本學師 仲專登去美國訂部窩夫機 感覺個窩夫即刻好高級 哈哈~👸🏻🤴🏻講返先 雪糕配窩夫 其實都冇得輸㗎啦💁‍♀個窩夫比較脆身 我自己就好鍾意 不過朋友就表示鍾意外脆內軟 各有各睇法啦~ 身為專業吃貨 初初以為我地會食唔飽
點知食完感覺好飽肚 幾驚睇戲果時會訓著🤣平時睇戲 買個爆谷同汽水都幾十蚊 加多少少錢 就食到咁豐富嘅一餐 其實都真係幾

初初見到個溫泉蛋果時 心諗:大鑊! 有伏...🤦‍♀
不過一叉落去蛋黃哥度 蛋漿即刻流哂出嚟 同我預期嘅唔同!😳

如果冬天飲 或者拎入冷氣強勁嘅戲院飲 真係一大享受👍🏻👍🏻

食完主菜 再後上個甜品🍨 服務員仲好窩心 親自拎俾我地
講返先 雪糕配窩夫 其實都冇得輸㗎啦💁‍♀

身為專業吃貨 初初以為我地會食唔飽
點知食完感覺好飽肚 幾驚睇戲果時會訓著🤣

平時睇戲 買個爆谷同汽水都幾十蚊 加多少少錢 就食到咁豐富嘅一餐 其實都真係幾抵🤔
下次再去睇戲果時 我諗我地都會去填飽個肚先
或者買入戲院食又得 得咗~🧙‍♀