2024-04-01 27 瀏覽
🥈抵食撐枱腳之選😝.雖然同🐡🐡都識左好多年😂但我都深知千祈唔好因為咁就懶,女仔都係要啲儀式感🥰日日番工咁辛苦,終於黎到長假期,放工接埋🐡🐡黎呢度食下西餐❤️.$368 二人餐有兩個湯、兩個前菜、兩個主菜同兩杯野飲,雖然加一另計,但講緊宜家去café 閒閒地食一個意粉都要$100中到尾,一樣要加一🙈呢度就已經包左咁多野,係抵食既😝南瓜湯正正常常,前菜兩款,其中既白鯷魚茄子蓉多士就真係幾特別,茄子蓉食落幾清新❤️ 鯷魚其實係有啲似滑版既沙甸魚☺️仲要老人家我呢個魚骨磁石都冇食到有骨😍真係估佢唔到!個巴馬火腿係同個價錢成正比😆.主菜加左$50 就要左個蒜香白酒蜆肉手工意粉,最值得一讚既就係個意粉,唔會太硬但又保持到煙煙韌韌既口感😋平時手工意粉都好易食到老人家我胃痛🥹但呢間唔會😍😍加左$90 既封門柳就正正常常😝.另外,加左錢叫左兩個甜品💕百香果醬奶凍,好香濃奶味🥰配埋百香果醬酸酸甜甜咁❤️ TIRAMISU 好實在又夠香濃🤤推介大家去到都加錢叫,加$38 一個呢個質素都算抵食!.
🥈抵食撐枱腳之選😝