2017-01-23 4449 瀏覽
今日約左喺觀塘做嘢嘅朋友食lunch。大概問左幾點放飯, 放假嘅我就去攞位先。12點半去到, 唔算多人, 好似有60分鐘限時, 打工仔放飯, 1個鐘當然夠喇!!! 睇睇menu, 有燒肉套餐同普通飯麵餐。朋友同我當然揀左食燒肉。我地都叫左特選牛三品盛品 ($79), 有牛肋肉, 牛舌同一口牛。每樣都有3片, 份量適中, 唔算太少。沙律同前菜: 沙律芝麻醬汁, 味道正常。凍豆腐都係淋上芝麻醬, 唔會難食呢。肉嘅份量唔算多, 所以可以慢慢食。有白飯同麵豉湯, 都ok。肉嘅味道普通, 一分錢一分貨, 唔會期望好高。喺觀塘中午想食下燒肉, 都可以試下。味道正常, 價錢唔算太貴。