餐廳: 御泰坊-泰越菜
資訊:

2010-06-07 37 瀏覽
20100506朋友由澳洲回來~與她大吃一頓"洗塵"兩個人叫了1.) 士多啤梨香蕉smoothie一貫失敗士多啤梨味=奇怪藥水味,,,,,2.) 蘆薈蜜沒什麼特別3.) 柚子蝦沙律辣辣的很開胃~~~~~!!!!!4.) combo 1 = 麵包咖喱雞 + 鐵板蠔仔奄列咖哩好味唔太辣、夠咖哩味~!!!!! 雞肉超嫩滑~~~麵包脆卜卜~~加埋d咖哩超正~~~鐵板蠔仔熱辣辣~都有好多蠔~~蛋唔會過熟唯一唔好就係太多油!!!!!5.) 炭燒炸蝦餅配酸籽梅汁蝦餅超彈牙~~~~但好似唔係好夠蝦味~~!!!!配埋個汁就唔會好油膩~~~伴碟ge蝦片好脆~~~都好味~~~^^6.) 煙鴨胸沙律呢個係有credit card + 惠顧滿300蚊送ge!!!!!!!好辣ga!!!!!!!!!!!不過都好味~!!!!!!!兩個人清晒6樣野!!!!!!!!!好飽好飽好滿足!!!!!!!服務真係好好~~!!!不停咁幫你加水同埋大碟轉細碟不過張檯太細.....放唔晒d野食......(應該係我地叫太多了吧.....)佢俾左個卡位我地~~~兩個人好安靜咁可以傾計~~~好正~~!!!!!!叫咁多樣野其實正常4個人都夠食
20100506
朋友由澳洲回來~與她大吃一頓"洗塵"
兩個人叫了
1.) 士多啤梨香蕉smoothie
一貫失敗士多啤梨味=奇怪藥水味,,,,,
2.) 蘆薈蜜
沒什麼特別
3.) 柚子蝦沙律
辣辣的很開胃~~~~~!!!!!
4.) combo 1 = 麵包咖喱雞 + 鐵板蠔仔奄列
咖哩好味唔太辣、夠咖哩味~!!!!! 雞肉超嫩滑~~~
麵包脆卜卜~~加埋d咖哩超正~~~
鐵板蠔仔熱辣辣~都有好多蠔~~蛋唔會過熟
唯一唔好就係太多油!!!!!
5.) 炭燒炸蝦餅配酸籽梅汁
蝦餅超彈牙~~~~但好似唔係好夠蝦味~~!!!!
配埋個汁就唔會好油膩~~~
伴碟ge蝦片好脆~~~都好味~~~^^
6.) 煙鴨胸沙律
好辣ga!!!!!!!!!!!不過都好味~!!!!!!!
兩個人清晒6樣野!!!!!!!!!
好飽好飽好滿足!!!!!!!
服務真係好好~~!!!不停咁幫你加水同埋大碟轉細碟
叫咁多樣野其實正常4個人都夠食~~!!!!
埋單都係三百幾!!!!都算抵食丫~~~!!!!!仲有3張10蚊coupon下次用tim!!!!!
真係好開心ge一餐~~~挑戰左自己食野ge極限~!!!!!

20100525
今日去完游水番工之前 (5: 30p,m.) 再自己一個黎呢間食dinner
因為6號得到ge 3張coupon 呢日到期!!!!!
叫左一個海鮮炒紅米飯
78蚊 加 10% 即係$85
用晒3張$10 coupon = $55
為左用晒d coupon一個人去食一個$55 ge dinner
好似唔係好抵.......
海鮮only得面頭見到o個兩隻蝦 + 兩隻青口
凍凍地....好似未解完凍咁,,,,,,
係咪其實冷熱交融係佢ge特色????
不過我驚咁樣會痾law....有小小接受唔到.....
個炒飯油左小小
食完會好濟好飽
飯入面好多洋蔥~~每一匙都起碼兩粒~!!!!真係好多~~!!!
我鐘意食洋蔥所以我接受到~~~
同埋d飯有紅米~~~好有咬口又唔會太硬~~好香~~~

呢度d野食都幾有水準丫~~~~可以再食~~
怪味smoothie
柚子蝦沙律
麵包咖哩雞
煙鴨胸沙律
炸蝦餅配酸籽梅汁
  • 柚子蝦沙津、麵包咖喱雞