(我奶哂野希望大家要小心)我喺Google search到呢間蛋糕店,見到佢做緊特價又聲稱免費送貨 所以就諗住買個一磅蛋糕試吓。點知落左訂之後第2日有個蛋糕店嘅女人打俾我,話我個地區要收$150運費佢哋個官網只列明某D地區要比運費我好清楚我唔係屬於嗰啲地區,個女人話我個地區係屬於半山😕???要比$150運費,    我住嗰度係大學站係屬於沙田區,喺火車站隔離咋喎,咁都當係半山?我話一係我落火車站攞個蛋糕,但個女人就明顯態度差左同好寸咁解釋 個蛋糕做緊優惠唔做免費送貨 一輪嘴話點都要收運費就收左線。之後更收到whatsapp話1磅蛋糕唔會免費送貨,要補返個差價$150, 另外再加$100送貨費。 我真係呆左,頭先電話上只提及過$150運費又無提及過個差價,我問詳細啲已經唔耐煩 原本諗住打返去講 但佢又好寸 所以只好msg覆(我已經好亂,1時因地區問題話收我$100運費,1時又話收$150, 咁究竟我地區係屬於邊到) 依加啲額外收費加加埋埋咪貴過原價好多倍?!😦當我傻架?個官網完全冇提過特價蛋糕唔做免費送貨,而且我都睇過呢度嘅評論見到人哋都係訂一磅蛋糕免費送貨我先落訂。我覺得過份左,個女人
態度差
我覺得過份左,個女人講嘅嘢同佢個官網上面寫嘅有出入。
所以就cap返圖俾佢睇,點知回應係fb上面寫明只送去某啲地區,但問題我係喺官網上買,從來無睇過fb. 個女人卻問我依加清楚哂未,最後只無奈取消訂單。(請看對話圖)
呢間以後不了 太多後補的'額外收費'且態度惡劣&寸..沒有禮貌,感覺上我才是客服
外賣送餐