一直想黎既山脈流川,終於有時間到訪等lift需時,如果唔想約左人遲到就要早d去了入左去見到兩個店員,以自助形式揀位menu原來放左係近門口既一個小小隱蔽既枱仔上 差d睇唔到同朋友兩個人黎點左一份意粉及一份all day breakfast點餐時多口問左店員一句:我想問呢 鮮茄大蝦意粉d蝦有冇殻架? 可能呢個問題有d煩掛,唔知點解收銀店員開始黑面🌚 我不明白,可能佢冇黑我面 我睇錯啦 鮮茄大蝦意粉有幾隻小蝦,意粉幾林,蕃茄味足夠,重見到一粒粒已經切開一半既小蕃茄,食落幾方便蕃茄配合得幾好,唔會過酸 All day breakfast份量ok最喜歡係炒薯仔,幾惹味,但硬左d炒蘑菇都幾入味牛角包襯暖食小小脆,如果再脆d更好🤓野飲方面,menu "Chocolate"果頁幾吸引 有不同味道既凍朱古力,全部用玻璃樽裝住上網睇完相,原本想叫杯有brownies係旁邊既朱古力-巧克力克印係"Chocolate"既最底果行,正常人以為係drink好正常吧😎當我同店員形容我想要有brownies係隔離個朱古力野飲比收銀店員教導我話brownie係食既,重要記住係要用口食既😮 !只係被一頁m
一直想黎既山脈流川,終於有時間到訪

等lift需時,如果唔想約左人遲到就要早d去了

入左去見到兩個店員,以自助形式揀位

menu原來放左係近門口既一個小小隱蔽既枱仔上 差d睇唔到

同朋友兩個人黎

點左一份意粉及一份all day breakfast

可能呢個問題有d煩掛,唔知點解收銀店員開始黑面🌚

我不明白,可能佢冇黑我面 我睇錯啦

蕃茄配合得幾好,唔會過酸
All day breakfast份量ok

最喜歡係炒薯仔,幾惹味,但硬左d

炒蘑菇都幾入味

牛角包襯暖食小小脆,如果再脆d更好🤓

野飲方面,menu "Chocolate"果頁幾吸引

有不同味道既凍朱古力,全部用玻璃樽裝住

當我同店員形容我想要有brownies係隔離個朱古力野飲

只係被一頁menu誤導後,比人串串一個無知的我😞😞

店員態度真係有待改善,雖然cafe係自助形式,冇收加一

但係只係落單既小小同客人溝通機會都做唔好既,真係幾失望

其實我完全冇同店員爭辯d咩野,店員可以以一個好少小,禮貌小小既方式同客人講,咁咪冇事

而家冇啦啦唔知做乜就比人串到火都黎

結果飲品我同朋友點了香蕉朱古力同熱green tea latte
呢樽香蕉朱古力係成餐我最欣賞既野!

香蕉味幾突出,朱古力濃度剛好

唔會過甜 超冰凍 下火幾好 降溫😳

Greentea latte既綠茶味不足,有d淡,但唔難飲既

都幾大杯,用高杯裝住

總結食物質素可以,正正常常,但禮貌及態度真係有待改善

下午茶