2021-10-24
因為最近去咗觀塘返工,所以除咗工廈搵食,apm旁1亞太中心都係搵食好地方,今晚ot後自己心思思想食 韓國嘢部隊鍋就嚟咗呢間啦!呢間叫Dadom chicken 原來有分店嘅,晚上9點先入去都招呼我,太好了,因為有d餐廳已準備關,即刻嗌左份部隊鍋先!佢係成個爐咁上嘅,咁就可以keep住熱辣辣,而且份量好多,應該係兩人份量 ,就咁食都好飽, 另外特別要讚佢張一啲泡菜,同辣嘅醬料係分開裝,咁自己就可以自行調教辣度,如果食唔到辣,就加少啲落去, 啱曬我呢啲又唔係食得辣,但又想食少少辣刺激嘅人啦,哈哈!佢嘅部隊鍋好多料,有午餐肉,腸仔, 年糕,金菇, 芝士 ,芽菜蔥頭等等, 口感豐富!好味道!最後回家都吾覺得口渴,所以應該冇咩味精嘅,幾好!飲品我就嗌咗杯mango yogurt smoothie, 大大杯,好香濃嘅芒果味, 甜度適中,唔會太甜,所以飲落都好清涼, 整體吾! 下次嗌埋一大班朋友嚟, 就可以食到多嘢啦