觀塘露營主題泰式fusion西餐廳🏕️提供多種類泰式食品🇹🇭好似沙律、串燒、咖哩、小食、主食、意粉、飯、蔬菜、湯、甜品等等🤩海鮮同肉類料理都相當惹味😛餐廳設有6人帳篷座位,地方寬敞,好似去咗露營一樣⛺️適合打卡📸係一大班朋友飲酒暢聚之選,涼住冷氣都可以露營😚泰北椰香燒春雞原隻燒春雞啖啖肉🐔肉質細嫩鮮美,外層燒得香脆😋食落勁juicy💦散發陣陣椰香味🥥馬拉盞炒椰菜苗食泰國菜必點嘅馬拉盞炒椰菜苗🥬馬拉盞味道帶點辣,鹹香十足👍🏻嫩嫩綠綠嘅椰菜苗口感爽脆😛🌯鹹蛋黃脆薯條我最愛嘅鹹蛋黃脆薯條🍟香脆可口,每一條都食到鹹蛋黃嘅味道😋令人一條接一條咁食啊😚蒜蓉包另一樣食泰國菜都好鐘意點嘅蒜蓉包🧄🍞金黃酥脆、香氣四溢😛每一口都係香濃蒜蓉味,外脆内軟😝

泰北椰香燒春雞

馬拉盞炒椰菜苗