2021-12-30
<觀塘樓上高質燒肉>😋想食好味又高質抵食既燒肉, 又想有個户外好chill靚景邊食邊歎? 咁就要黎觀塘呢間樓上新間既{神木日本料理}😎呢間日本餐廳主打燒肉, 今次我order 左個<燒肉二人set, 美國安格斯西冷>{$288}😋 包括有西冷, 牛肋肉, 牛板健, 封門柳, 肉眼. 另外再配埋野菜拼盤, 清酒煮蜆, 泡菜, 味增湯&飯. 😎 如果想再豐富D, 仲可以加$15-$25追加一份海鮮.份量非常足料, 牛肉juicy, 好有牛味, 而且爽口一點也不硬, 絕對係高質靚牛😋 其實餐廳除左燒肉外, 仲有其他刺身, 壽司, 日式料理可以order, 款式選擇多, 絕對係一間值得回頭再試既高質好味抵食料理餐廳🤗🥩餐廳: 神木日本料理🍄地址: 觀塘巧明街114號迅達工業大厦4樓A室
🥩餐廳: 神木日本料理
🍄地址: 觀塘巧明街114號迅達工業大厦4樓A室