2023-04-23 35 瀏覽
附近放工,發現呢間日本料理性價比高。由於太隱世,要話比多啲人知,等多啲人試到!日本空運新鮮刺身-金目鯛肉質細緻鮮美,薄切,少少爽口。Toro蓉夾餅菜單上冇㗎,係店員推介的小吃。賣相好精緻,撒上金泊,好bling bling✨好多時都係配多士、飯,估不到用夾餅,好似食緊甜筒咁,係個雪糕變咗Toro蓉!鐘意食拖羅的人,一定要點呢個。炙燒和牛海膽魚子丼有齊晒我最鍾意嘅和牛同埋海膽。海膽鮮甜又新鮮。和牛好肥美,油脂豐富,粉嫩色,火炙時間掌握得好,唔鍾意太生嘅朋友都會接受到。唔怪之得係最受歡迎嘅定食!木🪵壽司定食配吞拿魚蓉魚子手卷及湯烏冬成個set有好多野食,岩晒啲乜都想食啲嘅人😂壽司放喺層架上邊好似食high Tea咁,有種高級感。而壽司上的刺身,又真係高級質素,有吞拿魚、赤蝦、白身魚、赤貝、燒左口魚裙邊、日本鮮魚,全部都好fresh,濃香的魚味在口中久久徘徊!湯烏冬好大碗,食翻啲暖嘢入肚,特別幸福~所有定食都會送湯和茶碗蒸。飲品方面,我推介自家製冷泡茶白桃味,香味清幽且味道甜美可口,仲可以拎走再沖多2,3次,好襟飲。我朋友就揀咗杯草莓乳酸梳打💕不會過於甜膩, 令人透心涼的冰鎮飲料🥤

日本空運新鮮刺身-金目鯛
肉質細緻鮮美,薄切,少少爽口。

Toro蓉夾餅

炙燒和牛海膽魚子丼

木🪵壽司定食配吞拿魚蓉魚子手卷及湯烏冬

所有定食都會送湯和茶碗蒸。