2024-01-25
最近係社交平台見到觀塘開左間新店,都近近地,所以就去試下啦~ 呢到係主打和牛漢堡扒同時都有幾款don飯比你選擇。店員好用心咁介紹菜單,所以我地都好快知道自己想食D咩!~手打和牛漢堡扒丼飯佢有3款醬汁可以簡,有秘制漢堡汁, 白味噌汁同埋日式咖哩汁。店員話呢到既咖哩入口甘甜,之後香辣,下次都想試下呢個汁。今次就叫左秘制漢堡汁! 配菜有2款,有日式泡菜 ,佢係比韓式淡味。同埋芥辣酸瓜,有wasabi既香,但唔辣。 我既選擇就係芥辣酸瓜! 上台時見到個飯好靚仔,上面仲有個蘭王蛋黃! 吉穿左佢之後,撈埋落飯到食好香! 和牛漢堡扒好厚肉,亦都好juicy。加左芥辣酸瓜,成個飯會冇咁膩,咁樣配搭都幾fresh。唔食牛既朋友都可以食照燒雞扒飯,一上台都已經聞到好香,雞扒燒得岩岩好,雞肉嫩滑,個皮仲係焦脆。照燒汁甜甜地,撈飯食都好正!感覺呢到都係一間好用心既小店,值得更多支持!
店員好用心咁介紹菜單,所以我地都好快知道自己想食D咩!~
手打和牛漢堡扒丼飯
感覺呢到都係一間好用心既小店,值得更多支持!