餐廳裝修主打日系簡約風,擺放整齊既木製桌椅同暖黃柔和既燈光,比人一種整潔舒適既感覺。聽聞呢度既手打漢堡非常出色,於是分別叫左招牌手打和牛漢堡蘭王蛋飯同手打芝士安格斯漢蘭王蛋飯。醬汁可以三選一:秘制漢堡汁/白味噌汁/咖喱汁。配料亦可以選泡菜/酸瓜。留意返,呢兩款都係每日限量供應架。招牌手打和牛漢堡蘭王蛋飯,搭配秘製漢堡汁+芥辣酸。和牛漢堡扒幾厚身,質感較軟嫩,牛肉有肉汁,唔會好乾。漢堡上面有橙紅色既蘭王蛋同蘿蔔蓉,賣相非常吸引。秘制漢堡汁,質地比較稠身。酸瓜蓉酸酸地,開胃又解膩。手打芝士安格斯漢蘭王蛋飯,搭配日式咖哩汁+日式泡菜。呢款漢堡扒質地較結實,口感會更好。牛肉味都同樣濃郁。自製蝦芝士春卷。炸得好酥脆,蝦肉彈牙,一咬D芝士就爆曬出黎🤩一口芝士。味道不過不失🤓蜂蜜綠茶同熱柚子蜜。味道正常,加$5就飲到,幾抵😆

一口芝士。味道不過不失🤓

蜂蜜綠茶同熱柚子蜜。味道正常,加$5就飲到,幾抵😆