Hot Pot Foodie in Kwun Tong🍲🐥🥢💫..觀塘工廠區一間為食火鍋店,估唔到夜上都咁多人食。裝修以狗狗🐶 為主題,甚至連餐牌 & 爐頭上都同樣有狗狗既圖案,感覺別有一番風味既火鍋店。下午主打港式冰室餐牌,而晚上則供應火鍋雞煲任食套餐,食材算新鮮呢。l火鍋雞煲 任食套餐]l $318一個價錢已經可以任食生炒雞煲🐥,雞件嫩滑入味亦惹味,辣度可以自己選擇,無限添加。一坐底更有前菜 (八爪魚、薑片),refresh 一下。而 頭盤 (菜膽扣鮮鮑魚 & 五色刺身),中日式都可以吃勻。吃過雞煲就開始打邊爐🥢。先送上一盤海鮮 (蟶子到海鮮拼盤),款款新鮮即灼即食。而牛類 (手切牛肩肉、五寶丸),套餐更附送精選甜品 (蛋白燉椰汁鮮奶),超香滑有椰汁奶香🖤岩晒我。一個套餐既為食寵寵雞煲 (配三寶) 魷魚、牛柏葉、豬皮,任添任食,食到夠就吃火鍋。其中,其他火鍋配料飲料亦無限點:西班牙黑豚肉、紫菜響鈴、鮮鴨血、生根、即炸魚皮、三色餃、菜籃,真係食得好滿足。不過若然一開始服務態度好一點,整體感覺一定能更愉快。..×××火鍋公司 -Hotpot Foodie]××ש觀塘創業街15號萬泰

l[晚市火鍋雞煲 任食套餐]l $318

先送上一盤海鮮 (蟶子到海鮮拼盤),款款新鮮即灼即食。

而牛類 (手切牛肩肉、五寶丸),

不過若然一開始服務態度好一點,整體感覺一定能更愉快。
×××[為食火鍋公司 -Hotpot Foodie]×××