2020-12-21
餐廳個感覺都幾warm, 用咗地圖嘅背景牆, 彷彿去咗外國嘅感覺, 幾CHILL 喎DINNER MENU 有多款選擇, 成個set性價比都幾高, 大概百零二百蚊就有啦, 仲配埋龍蝦湯野飲同埋甜品㖭MENU 有我最鍾意食嘅蝦同埋牛扒, 就一於點晒佢地先先飲龍蝦湯, 熱辣辣嘅龍蝦湯, aftertaste強, 有不少嘅龍蝦肉係裏面, 真材實料美國ANGUS BEEF, 點選咗七成熟嘅牛扒, 切開之後先紅色嘅, 肉賣相當不錯, 咬落去好juicy, 又不失口感, 佢嘅配菜有翠玉瓜同蘿白. 炒得好香, 又爽口龍蝦汁大蝦扁意粉 , 橙黃色嘅扁意粉, 香噴噴, 未食已經非常之吸引, SAUCE包圍住每條扁意粉, 煙韌嘅口感再配搭住強烈嘅龍蝦汁, 十分滋味, 再加埋Q 彈嘅大蝦 , 令到成個意粉生色不少飯后再配埋CHOCOLATE BROWNIE, 甜在心頭, 大滿足
MENU 有我最鍾意食嘅蝦同埋牛扒, 就一於點晒佢地先