2021-09-22
本身因為成千上萬既好評同推介,係假日同老公去一試的。但真心好失望,由餐湯、野食、野飲、去到服務態度都好差! 我同老公由頭不滿到尾,未食晒已經埋單走人。唔明好評從何而來,真心唔會再去。首先,餐湯唔熱同偏稀。飲左一啖就算,等野食 - 老公嗌紐西蘭牛扒set 我嗌左豬肋骨Waffle set。可惜係野食方面,waffle又係唔熱既,偏硬,薯條又係唔熱,碎濕濕咁,主角牛扒同排骨都唔好食。野飲非常稀,一杯hazelnut latte 幾乎見唔到啡色,杯檸檬薑茶同普通熱水分別不大。我好少比咁差既食評,但真心成個experience好差,waiter 好似唔想應人咁,問佢有無ketchup就好hea咁話係隔離張臺。😑 成餐飲應該15分鐘左右就走人。無下次。