2021-09-05 95 瀏覽
#親民平靚正韓式燒肉放題##唔試就走寶#旺角兆萬有好多好西同放題😋今日同三個同事Gathering👩🏻‍🤝‍👩🏼👩🏻‍🤝‍👩🏼於是我哋就揀咗兆萬其中一間韓式燒同放題一入到去餐廳感覺就好似去咗韓國嘅燒烤店一樣🤣入面仲播住韓國Kpop 嘅歌😎感覺好似去咗韓國咁😊都唔知幾時可以去旅行店員服務超好👍我哋一入到去就同我哋講解有邊幾個烤肉放題set可以揀~之後再幫我哋安排座位😂仲主動比口罩袋同搓手液俾我地搓👍👍👍我哋揀咗大君御膳(HKD$198未加一)OpenRice 訂位仲要有優惠😋有9折👍本人鍾意及推介🥰1.LA牛排🥩d肉醃得好夠味,而且好夠淋,唔會食到牙較軟🌚2.牛舌好夠薄🥰而且好入味~燒幾燒好快有得食3.鰻魚我好怕食到鰻魚有骨🥲但呢個冇咩骨~所以我食得比較安心~加埋放喺爐燒一燒~啲魚香味完全出晒嚟🤣完全滿足作為鰻魚控嘅我4.爐邊蛋好有蛋香味~而且好好食😎5.豬五花腩我好怕食到啲五花腩好肥🌚但係呢個一啲都唔肥😎啲肉同肥肉恰當好處😋如果你怕油膩嘅話仲可以夾住生葉一齊食🥳另外如果你想食重口味啲😂可以夾埋泡菜食6.飲品雪櫃嗰度有好多韓式飲品例如忌廉溝鮮奶、啤酒、韓式咖啡丶蘆薈汁☺️有好多選擇俾你揀而
#親民平靚正韓式燒肉放題#
#唔試就走寶#

於是我哋就揀咗兆萬其中一間韓式燒同放題

我哋揀咗大君御膳(HKD$198未加一)
OpenRice 訂位仲要有優惠😋有9折👍

本人鍾意及推介🥰

1.LA牛排🥩
d肉醃得好夠味,而且好夠淋,唔會食到牙較軟🌚

2.牛舌
好夠薄🥰而且好入味~燒幾燒好快有得食

3.鰻魚

4.爐邊蛋
好有蛋香味~而且好好食😎

5.豬五花腩

6.飲品
雪櫃嗰度有好多韓式飲品
例如忌廉溝鮮奶、啤酒、韓式咖啡丶蘆薈汁☺️有好多選擇俾你揀而且啲飲品唔係好甜

另外值得一提係店員服務好好
佢哋見到我哋個燒烤爐燶咗會主動幫我哋換🤣