2018-08-16 151 瀏覽
依加先知雅都原來有咁多野食,平時去新墟唔知食咩好,無諗過看似不起眼既雅都商場原來係有野食😂。.🔺泰式小食拼盤(小)$98Sharing必點的,有雞翼兩隻、蝦餅兩塊、春卷兩條、沙嗲雞串同沙嗲豬串各一。蝦餅啱啱炸起,冇好明顯嘅一大粒蝦,但有咬得到既蝦肉喺入邊,粉唔算多,味道岩岩好。串燒好好食同埋都好大串,加埋沙嗲醬YumYum。停唔到口😻.🔺去骨海南雞飯 $38 下午茶以為$38一係少、一係hea貨,點知有驚喜!海雞唔油,肥瘦岩岩好,自加調製海雞醬,酸辣好味。配油飯,粒粒分明,雞既份量仲要都唔少,而且去左骨,整體都係中高水準!好食過Vcity某XX力量,貴價難食海南雞好多。.🔺泰式自選粉麵套餐 $34可以自己揀湯底、麵、餸。我揀左泰式喇沙、金邊粉、豬頸肉。大份又好食!喇沙湯底好香椰味,唔算太辣容易接受,雖然賣相唔討好,一啖喇沙加一啖金邊粉,粉吸左湯既精華,正🤤。豬頸肉都有好多塊,如果唔夠食可以加$6叫餸。.🔺凍飲加$3,特飲加$9,免加一。.整體都係覺得好抵食同埋質素都高,值得再黎。

🔺泰式小食拼盤(小)$98
🔺去骨海南雞飯 $38 下午茶
以為$38一係少、一係hea貨,點知有驚喜!
🔺泰式自選粉麵套餐 $34
🔺凍飲加$3,特飲加$9,免加一。
整體都係覺得好抵食同埋質素都高,值得再黎。