呢間自從上年疫情嚴重個時開始,星期一至四午餐就會做lunch set買一送一,今次同朋友walkin估唔到都食到,但係就安排咗outdoor嘅位置☀️Set lunch套餐包括有前菜,主菜,甜品及飲品🌿Starter揀咗手工水牛芝士伴復古蕃茄同莎樂美腸伴沙律及芝士🥗呢兩款都正正常常,不過覺得份量都幾慷慨,而且mozarella加埋勁fresh嘅蕃茄真心冇得輸🤤大蝦帶子車厘茄意大利飯 ($288) 大蝦帶子都算爽彈,而且夠大隻,risotto索晒啲海鮮精華,食落好香,而且都仲保留到個texture🥰黑松露牛肝菌牛乳芝士火箭菜pizza ($268) 薄餅底唔會太厚,但同時做到外脆內軟,加埋牛肝菌及黑松露味道濃郁,仲有勁多cheese,真心幾滿足😚最後嘅泡芙就正常嘅水準,冇乜特別🤪如果有買一送一嚟講,呢個價錢有呢個水準嘅食物真心性價比幾高🤪service就正正常常,環境飽覽成個維港真心一流,對住個海食嘢係會心曠神怡啲嘅~但係想食就一定要睇吓注意‼️❃注意❃原來呢間餐廳一定要book咗位先會坐到室內同埋outdoor入面個行,walk-in坐最出面個行真心曬到勁辛苦🌞最後我哋五個人有兩個都曬傷咗

❃注意❃
原來呢間餐廳一定要book咗位先會坐到室內同埋outdoor入面個行,walk-in坐最出面個行真心曬到勁辛苦🌞最後我哋五個人有兩個都曬傷咗LOL 所以大家記得book位🤫