2008-05-26
之前睇雜誌見〔唔言早〕先生係朗豪圬開左間壽司店,鹽sir當然想去見識下啦~都唔只我地係咁諗...仲有好多人都係〔貪名氣〕,所以...等左成個鐘咁滯...入到去原來間鋪唔係好大,唔怪得知要等咁貴耐!當然,裝修真係幾鬼靚,至於d野食...我地打開個menu見到好多色彩繽紛既壽司,好興奮呵!唔理3.7.21就叫晒黎食!唔,個樣真係好靚!不過,d味道就冇咩特別~炸蝦同其他有炸野既壽司都唔〔新鮮〕.林林地唔脆既...面果d7彩脆脆,好睇唔好食.梗牙既~食到d牙好痛呀!不過,都好欣賞果個有薯絲既蛋蛋,好香.唔似平時既甜蛋咁會好〔漏〕.好香蛋味!good!仲有有d壽司係用梅子味既壽司反.好醒胃.不過要黎襯帶子就好奇怪~最最最好味反而係果炸雞軟骨!個醬好好味~2個人食左$250,黎一次好啦~下次都係去板前囉~(又見唔到〔唔言早〕既~)
入到去原來間鋪唔係好大,唔怪得知要等咁貴耐!
最最最好味反而係果炸雞軟骨!個醬好好味~