2021-10-01 53 瀏覽
好期待今日🤗今次係特登book位慶祝生日🥳原來喺OpenRice訂位有甜品送仲可以落request註明生日⋯仲附帶生日牌同埋蠟燭(真係用心製作)一行上去就覺得好正呀環境因為我喜歡黑色年青人服務態度非常好有熱誠(欣賞)一坐低就推介今晚精選但係唔啱我哋😝我哋叫咗羊架、牛肩、同埋豬鞍⋯可以加$38有一個南瓜湯同埋小食;我哋就加咗一個咁多😝叫咗黑松露薯條真係頂呱呱薯條裏面有黑松露香噴噴另外附帶嘅醬汁都有少少黑松露味道😋牛肩好香雖然少少地五件但係已經好飽⋯羊架有三件好香嘅⋯底部襯托薯蓉😋再有好新鮮嘅蘆筍同埋蕃茄仔👍🏻豬鞍要全熟都好驚鞋㗎點知嚟到好香又好滑⋯值得推薦!我哋叫咗飲品因為唔貴⋯叫咗一個抹茶花茶真係好香同埋職員好好呀再添水加入可以慢慢飮再叫咗每人一杯咖啡☕️咖啡就冇特別因為用機沖沒有特別而且咖啡不夠香亦沒有拉花可以唔使試😅最後送上甜品好用心啊服務員即刻揸上即營即有幫我哋影相📸️甜品係一件西多士裏邊好似有少少黑松露雪糕都有雲呢拿籽喺度嘅⋯甜品裏面有一粒馬卡龍都好用心製作外脆內煙韌🥳果然值得推薦下次會再嚟👍🏻❤️👍🏻❤️服務態度非常好💯真係估唔到喺旺角咁繁華嘅位置都會有貼地嘅食物同埋價錢合理😙
好期待今日🤗
今次係特登book位慶祝生日🥳
一行上去就覺得好正呀環境因為我喜歡黑色
年青人服務態度非常好有熱誠(欣賞)
一坐低就推介今晚精選但係唔啱我哋😝
牛肩好香雖然少少地五件但係已經好飽⋯
豬鞍要全熟都好驚鞋㗎點知嚟到好香又好滑⋯值得推薦!
我哋叫咗飲品因為唔貴⋯
叫咗一個抹茶花茶真係好香同埋職員好好呀再添水加入可以慢慢飮