一坐低朋友都真係唔使諗, 哈哈...樣樣都叫d, 你話食放題幾好呢, 不過千萬唔可以浪費食物架. 原來加$78就可以任食蠔同松葉蟹, 不過我地見咁多野食, 例如: 一品料理, 西日扒類, 串燒, 酒類, 火鍋, 壽司, 天婦羅, 手卷/卷物, 刺身, 燒物, 小食, 沙律, 揚物, 拉麵等等......仲有野飲甜品任你拎, 哈哈淨係講種類都咁多, 而我地又想樣樣食下, 又驚食唔哂, 所以無加到, 哈合...下次先再加啦.首先就緊係食我地最愛既刺身啦, 我地點左三文魚, 希靈魚, 八爪魚, 鮮柱貝, 馬刀貝, 甜蝦同虎蝦, wao.....樣樣都好好味, 好新鮮, 淨係見到個樣都已經流哂口水啦, 哈哈........食一轉又點喉呢, 之後都再點了兩次.之後點左壽司, 黑松露三文魚腩, wao...呢個勁正, 好香黑松露味, 三文魚腩仲入口即溶. 花之戀壽司, 呢個細細件, 可以一啖食落肚, 唔使怕趺哂食到周圍都係. 火焰左口邊壽司, 又係入口即溶, 好滿足.小食點了枝豆, 日式蟹籽沙律, 泰式鳳爪.天婦羅叫左大蝦, 南瓜, 蕃薯, 茄子, 松葉蟹棒等, 天婦羅漿做得好好, 唔會淨係食粉咁
小食點了枝豆, 日式蟹籽沙律, 泰式鳳爪.
天婦羅叫左大蝦, 南瓜, 蕃薯, 茄子, 松葉蟹棒等, 天婦羅漿做得好好, 唔會淨係食粉咁, 又乾脆.
羊架勁大塊, 小小so, 食一塊都飽哂, 哈哈.
黃金燒蠔, 好香蠔味, 另外仲有一款蒜香燒蠔.   仲有日式吉列蠔, 呢個要小心食, 裹面超熱, 啱啱炸起, 蠔肉仲好嫩滑, 正.
燒汁金菇牛肉卷, 一般般.  清酒煮蜆, 分量都ok多, 蜆肉都好肥美.
哈哈...食左咁多野仲想打邊爐, 都係好飽, 所以只點了d疏菜食下, 唐生菜都幾新鮮架, 好青綠同好爽口.
最後食返個甜品先, 我地拎左豆腐花, 仲有自家制啫喱.  出面仲有好多雪條, 不過真係食唔落啦, 其實仲有好多野都未食架, 哈哈....下次黎食過先, 又抵食, 呢餐每人都只係百幾蚊, 真係超滿足.
2016-11-15