2018-02-08 826 瀏覽
同朋友行經藍田搵餐廳 經過啟田商場見到親民價放題 於是放膽一試 餐廳採用開放式廚房 環境擺設簡潔日式風食物分類簡潔清晰易明 凡”新品” “必食” 包保唔伏 好味 性價比高 值得一試! 先來一碗限量發售的”北海道海皇粥”墊墊肚 內有多款海鮮 粥內海鮮味濃香 啖啖有海鮮 溫度適中 冬天食放題 食生冷野前值得食呢個粥暖暖胃小食款式方面 “味付墨魚仔”值得推介,唔係度度有得食,但呢度有!墨魚仔fans要黎朝拜刺身方面三文魚勁厚肉 食落層次分明 油脂比例勻秤 甜蝦無可挑剔大大隻 帶子又圓又大粒 有鮮味必食蠔!推介黃金燒蠔超高質!真心食過翻尋味! 串燒帆立貝,燒三文魚頭和雞軟骨 可媲美日式串燒!榴槤炸彈 紫心香芋丸 炸得出色 香味十足 流心質地 爽!飲品種類多 必備忌廉溝鮮奶 仲有香蕉牛奶蘇打 多種飲品任君選擇

必食蠔!推介黃金燒蠔超高質!真心食過翻尋味!

• 海皇粥
2018-02-02 386 瀏覽
上個禮拜日,連同朋友一行四人行係油塘行完山,已經很肚餓了,決定去藍田富田和食亭日式任食放題。由於星期日既關係,7點去到已經好多人,大家去食記得先訂位。首先,飲品方面係自助式,有兩大雪櫃,任君選擇。但清酒同梅酒就要另外order,我和朋友就最鍾意忌廉牛奶飲品milkis。呢間任食放題有好多種類,有串燒、西日扒類、天婦羅、手卷/卷物、刺身、壽司、拉麵等等,真係想食咩都有!我地order左唔同既新鮮刺身,甜蝦刺身大大一隻味道甜美,厚切三文魚入口即溶,鮑片、象拔蚌亦非常鮮甜。跟住係各類壽司,大小飯量岩好,唔會太飽。火焰芝士蟹棒壽司,芝士香味四溢,撒上蟹籽,口感很特別。必食火焰三文魚腩壽司,三文魚新鮮,油脂分佈均勻。至於熟食,韓風炒蜆辣味稍重,很開胃。牛油炒粟米,淡淡牛油香味滲透粟米,清甜可口。一定要推薦既係黃金焗蠔,加上芝士一齊烤,很入味;而蒜香燒蠔,充滿蒜香味,我和朋友都忍唔住order多一轉。作為任食放題結尾當然少不了甜品,餐廳提供眾多選擇,例如有雪糕,雪條,泡芙,布甸,泡芙,豆腐花等等。最後,餐廳食物質素幾好,下次會再光臨!

呢間任食放題有好多種類,有串燒、西日扒類、天婦羅、手卷/卷物、刺身壽司、拉麵等等,真係想食咩都有!我地order左唔同既新鮮刺身,甜蝦刺身大大一隻味道甜美,厚切三文魚入口即溶,鮑片、象拔蚌亦非常鮮甜。

2018-01-16 312 瀏覽
今日去朋友屋企幫手整野,全日都冇野落肚,超餓。朋友就帶我落樓下食呢間富田和食亭, 雖然係做街坊生意,但質素一啲都唔輸蝕, 最緊要價錢夠平。 好,就睇下你有乜嘢食一入到去就已經見到個嘢飲櫃有成十幾款野飲, 茶又有汽水又有, 好多選擇我就是這個牛蒡茶, 一嚟夠特別, 二黎牛蒡茶亦都有降血糖血脂嘅作用嘢食紙都有成十幾張見到擺碟唔同嘅都估到我係食咗兩次刺身喇~ 甜蝦鮮甜, 象拔蚌爽脆, 所有刺身都冇雪藏味菠蘿鮮甜多汁金菇肥牛卷, 肥牛唔會燒到乾身, 金菇份量啱啱好 ,而且煎到好香,燒汁亦唔會太甜沖繩一口牛柳粒: 肉質嫩滑, 而且醃到好入味燒蝦帶子: 海鮮燒完上面加左調味粉,好惹味雖然係炸雞翼,但炸到外脆內軟選擇多,質素又好,最緊要冇漏單,真係最到平,靚,正。

嘢食紙都有成十幾張

菠蘿鮮甜多汁

沖繩一口牛柳粒: 肉質嫩滑, 而且醃到好入味

燒蝦帶子: 海鮮燒完上面加左調味粉,好惹味

雖然係炸雞翼,但炸到外脆內軟

選擇多,質素又好,最緊要冇漏單,真係最到平,靚,正。
2018-01-01 305 瀏覽
義工朋友相敘賀聖誕。吾想ㄡ被時間限制,ㄡ吾想太貴但ㄡ要好食, 最終團購藍田"富田和食亨"。$128(原價$515), 另加一$48, 仲要食5個钟,啤酒🍻汽水任飲。每人$176, 真係超級抵呀👍🏻! 一定要再帶屋企人來再吃。(團購做到31/1)
2017-12-28
2017-12-08 412 瀏覽
在藍田啟田商場搵嘢食,見到呢間放題,6:30之前入座$198一位,都好似幾啱食就入去坐低,啲刺身夠新鮮,天婦羅真係有驚喜,平時我都好少食天婦羅,今日都食多咗幾件。羊架大大件,都幾好味,串燒雞軟骨夠乾,串燒帶子就唔係幾得。
。羊架大大件,都幾好味,串燒雞軟骨夠乾,串燒帶子就唔係幾得
2017-12-08
2017-11-28 301 瀏覽
富田和食亭,作為藍田為數不多的放題餐廳而言,質素算是不錯!而這次選擇這間餐廳是為了與家人慶生。首先先說說店內的裝潢格局吧,店內環境乾淨,裝潢也精緻,就是餐桌略嫌狹窄了點,在食物接連上桌時較為難放置。食物的選擇算多,較特別的是這裡可以叫火鍋,是鮮有在放題餐廳會出現的。我們選擇了這幾款冷盤,味道不錯,螺肉鮮美。吃放題的主打當然是各式的刺身,當中的三文魚刺身不過不失,螺肉味道鮮甜。值得一提的是他的甜蝦,沒有太重的腥味且肉質鮮嫩!在此向大家極度推薦這款炸蝦壽司卷,除了夾心的炸蝦香脆可口之外,卷上的沙律醬更是神來之筆,為整道菜式帶來豐富、濃郁的口感炸物方面不過不失,味道達標!飯後甜點便是這個紫芋球,香甜的紫芋內心十分可口!整體而言,這間餐廳的性價比較高,推薦大家一試。

我們選擇了這幾款冷盤,味道不錯,螺肉鮮美。

炸物方面不過不失,味道達標!

飯後甜點便是這個紫芋球,香甜的紫芋內心十分可口!

整體而言,這間餐廳的性價比較高,推薦大家一試。
2017-11-20
2017-11-21 4098 瀏覽
人生總會有一些無奈和煩惱,有一些傷感和惆悵,總會有一些往事不堪回首,有一些記憶如過眼雲煙,在成長的過程中,特顯個性的人總會被所謂的傲氣与傲骨折磨得遍體鱗傷。其實,有些過往是可以放下的,不用刻意用遺忘的姿勢去塵封,歲月如梭,一切到最后都會隨風而逝的。生活中難免會有憂傷,但我們更應該多一些微笑,享受生活的點點滴滴。餐廳位於藍田啓田商場,位置方便,無論地鐵、巴士、自駕都非常方便,裝潢充滿日式風格,空間寬敞,每張座椅都是梳化式,令人坐得舒適。晚市放題除一般日式,例如:刺身、壽司、串燒、天婦羅…之外,雪糕、甜品和飲品也應有盡有。刺生很精彩,色澤豐富,吸引人眼簾,令人唾唌。鮑魚片爽嫩鮮甜,象拔蚌爽口得很,不過,既然是海鮮,難免有一些腥味,加點日本芥末其實也是覺得挺好吃的。其實很多時,我們選擇吃放題的原因,都是因為食物種類繁多,可以有不同的選擇,而且可以任吃,壽司其實是屬於較為飽肚的一類,朋友當中有一個壽司控,覺得壽司好吃,一口氣吃下幾件壽司,吃得津津有味。其實這里的串燒也不錯,我特別喜歡吃日本蕃薯,甜度較一般番薯突出,最欣賞它每一個的個子長成剛好一啖一個,吃得甚是方便又過隐呢。粟米已經弄好一粒粒,

晚市放題除一般日式,例如:刺身壽司、串燒、天婦羅…之外,雪糕、甜品和飲品也應有盡有。

粟米已經弄好一粒粒,而且加上牛油,味道很甜又帶點牛油香味,比起一根根栗米拿著吃要方便多了,所以吃得特別滋味。

冰菠蘿,酸酸甜甜的,勝在新鮮,吃上去很開胃,可以作為飯後的生果,充滿各種維生素,的確是很健康,可以吃得放心吧。
吃完菠蘿之後本想結賬的我,最後衝刺叫上一小碟刺生,吃得飽飽的,才結賬回家去。
富足的生活,其實並不是你能吃多好和多飽,而更是希望可以與生命中重要的人一齊分享,那種精神上的快樂和滿足遠勝於物質上能給予的。
2017-11-01 255 瀏覽
小弟已經有大約年幾冇食過放題 小弟最好朋友生日 所以請佢食放題本身想去旺角,但咁岩經過藍田見到,懶懶地不如呢到算去到唔洗點等好快有得食實在太開心 我對生野唔太好,但朋友好鍾意 佢開心就好啦食物都幾多:火鍋,壽司,料理,酒,刺身,刺身,揚物,串燒,拉麵,手卷,天婦羅,燒物,沙律每樣好好味!首先叫左沙律,好爽好新鮮,而且好清甜之後就係叫左刺身因為得同學食,叫左細細盤,我食左幾舊都覺得幾好,唔會有厭惡感好新鮮同好鮮甜朋友仲話食多多都唔膩,不停叫左細細盤 一盤幾舊,食唔停而佢最鍾意食甜瑕同鮑片,話好爽好甜炸天婦羅都好正,唔油,好味又翠口另外紫薯波 小弟好鍾意 又唔油,熱辣辣呢到最特別係有榴連炸彈串燒元立貝亦係小弟喜愛!好好味,鮮甜又香口 ,食左幾條有機會經過藍田都再黎
小弟已經有大約年幾冇食過放題
小弟最好朋友生日
所以請佢食放題

本身想去旺角,但咁岩經過藍田見到,懶懶地不如呢到算
去到唔洗點等
好快有得食實在太開心
我對生野唔太好,但朋友好鍾意
佢開心就好啦

食物都幾多:
火鍋壽司,料理,酒,刺身刺身,揚物,串燒,拉麵,手卷,天婦羅,燒物,沙律
每樣好好味!

首先叫左沙律,好爽好新鮮,而且好清甜

之後就係叫左刺身
好新鮮同好鮮甜
朋友仲話食多多都唔膩,不停叫左細細盤 一盤幾舊,食唔停
而佢最鍾意食甜瑕同鮑片,話好爽好甜

炸天婦羅都好正,唔油,好味又翠口
另外紫薯波 小弟好鍾意 又唔油,熱辣辣
呢到最特別係有榴連炸彈
串燒元立貝亦係小弟喜愛!好好味,鮮甜又香口 ,食左幾條
有機會經過藍田都再黎

2017-10-29 280 瀏覽
星期日放假得閒突然好想食下放題,之前聽朋友仲介紹過藍田啟田商場有間日式放題好平,抵食,就lunch過黎試下。中午食放題的好處之一係仲mwv多啲時間可以消化。中午放題成人每位都係138蚊,未計加一。點菜紙擺係檯面自己填,款式繁多。飲品櫃有好多罐裝飲品,提子汁,朱古力奶,芒果汁等,仲有啤酒雪櫃有好多唔同雪糕,主要係雀巢雪糕杯,仲有大腳八甜品櫃仲有啫喱,豆腐花,芒果奶凍等我地叫咗一樽仔清酒,算易入口刺身用底裝咗冰粒的碗上,甜蝦大隻鮮美,油甘魚三文魚肉厚熟蝦壽司飯粒大小適中,火焰三文魚腩壽司入口即溶新出北海道海皇粥,有鮮甜粟米粒,魷魚,蟹柳,清清甜好開胃串燒海蝦燒得啱啱熟,鯖魚多肉汁
中午放題成人每位都係138蚊,未計加一。
點菜紙擺係檯面自己填,款式繁多。
飲品櫃有好多罐裝飲品,提子汁,朱古力奶,芒果汁等,仲有啤酒
雪櫃有好多唔同雪糕,主要係雀巢雪糕杯,仲有大腳八
甜品櫃仲有啫喱,豆腐花,芒果奶凍等
我地叫咗一樽仔清酒,算易入口
刺身用底裝咗冰粒的碗上,甜蝦大隻鮮美,油甘魚三文魚肉厚
熟蝦壽司飯粒大小適中,火焰三文魚腩壽司入口即溶
新出北海道海皇粥,有鮮甜粟米粒,魷魚,蟹柳,清清甜好開胃
串燒海蝦燒得啱啱熟,鯖魚多肉汁
2017-10-28 201 瀏覽
今次同舊朋友聚舊,一排無見,梗係食餐勁既不過某啲出名嘅實在太多人,又就返朋友放工地方,決定去藍田嘅富田和食亭一試。見食評都唔錯 !當日係星期四,去到後6點,時間剛剛好,唔算多人。唔洗等有得食太開心因為空住肚子成日,實在太肚餓了,而且朋友好鍾意食魚生,佢開心到不得了。坐左之後睇下啲食物,都幾多野㗎!竟然仲有簡單嘅打邊爐,有壽司,料理,酒,刺身。刺身都幾多選擇 ,如果壽司有埋玉子就更好 !佢嘅壽司好多係火炙壽司,另外仲有揚物,扒同串燒類,拉麵,手卷,天婦羅,燒物同沙律!首先就係叫左一大盤刺身,食物好新鮮 好鮮甜 蟹捧好好味,呢到吞拿魚 同三文都好甜冇腥味食多多都唔膩,朋友就叫左好多甜蝦,覺得好好食 !另外蟹子沙律係意外驚喜!用料真心好新鮮 好清新另一方面,炸物楊物都好正,唔會太油最要讚係個紫薯波。而小妹另一樣最鍾意係串燒元立貝 唔太濃 岩岩好 外香內嘅味亦鮮甜整體黎講服務唔錯 野食ok !有中上至優嘅水平!
今次同舊朋友聚舊,一排無見,梗係食餐勁既

見食評都唔錯 !

坐左之後睇下啲食物,都幾多野㗎!

竟然仲有簡單嘅打邊爐,有壽司,料理,酒,刺身刺身都幾多選擇 ,如果壽司有埋玉子就更好 !

佢嘅壽司好多係火炙壽司
另外仲有揚物,扒同串燒類,拉麵,手卷,天婦羅,燒物同沙律!

首先就係叫左一大盤刺身
食物好新鮮 好鮮甜 蟹捧好好味,
呢到吞拿魚 同三文都好甜冇腥味
食多多都唔膩,朋友就叫左好多甜蝦,覺得好好食 !

另外蟹子沙律係意外驚喜!用料真心好新鮮 好清新

另一方面,炸物楊物都好正,唔會太油
最要讚係個紫薯波。

而小妹另一樣最鍾意係串燒元立貝
唔太濃 岩岩好 外香內嘅味亦鮮甜

整體黎講服務唔錯 野食ok !有中上至優嘅水平!
2017-10-19
2017-10-21 203 瀏覽
今日有事 要睇醫生 黎到啟田商場😷😷由於要等2hrs先睇到醫生既關係 唯有起周圍行逛下於是經過餐廳 見早餐價算都算實專 選擇都幾多 就入去醫下肚🤤🤤早餐主要都係通粉 米粉 ⋯⋯呢d大路野跟餐係輕量級 岩哂女仔男士就可能未必夠出奇地 餐廳有提供牛角包本小姐係牛角包忠實粉絲 一定要試下😍😍😍牛角包上枱時係微熱 但芝士 火腿就係凍冰冰😓😓係可以改善下既地方餐飲有咖啡奶茶 仲有橙汁 蘋果汁揀 最重要係唔洗特別加錢 岩哂我師奶仔性格🤗🤗
今日有事 要睇醫生 黎到啟田商場😷😷

本小姐係牛角包忠實粉絲 一定要試下😍😍😍
牛角包上枱時係微熱 但芝士 火腿就係凍冰冰😓😓
係可以改善下既地方

早餐
終於可以準時放工,不用加班的日子特別輕鬆。 妹妹說已經很久沒有「食放題」,提議試下九龍東找下, 終於在openrice找到富田和食亭,不少食家都大讚價錢親民,值得一試! 地點位置十分理想,鄰近港鐵站,而且店內裝潢精緻, 坐座也是十分舒適,不會有壓迫感。 最重要是價錢十分親民,晚市只需$hk198一位, 如果是生日月份仲有8折優惠,十分划算。 除了放題,餐廳也設有晚餐及午餐,價錢同樣十分吸引。 食物選擇十分多,從前菜、刺身、壽司、炸物到串燒等等, 應有盡有完全可以滿足不同人士的口味! 最重要是上菜快速而且沒有「漏單」,服務細心值得讚賞。 刺身方面選擇不錯,有三文魚、帶子、吞拿魚、甜蝦等, 全部都十分新鮮,三文魚充滿魚油香味; 帶子鮮甜嫩滑而且不會切得太薄失去口感; 甜蝦同樣爽甜彈牙,感覺十分鮮甜; 吞拿魚鮮味中等,略嫌不夠肥美。 壽司味道「完勝」,飯粒不會一夾就散開,而且味道剛好不會過酸, 最驚喜是火焰系列,表面熟脆可口,內層鮮嫩幼滑,多重滋味口感! 壽司完全有驚喜,味道十分好味,值得encore。 串燒方面十分出色,有小妹至愛雞軟骨,咸香脆口十分惹味,
終於可以準時放工,不用加班的日子特別輕鬆。
妹妹說已經很久沒有「食放題」,提議試下九龍東找下,
地點位置十分理想,鄰近港鐵站,而且店內裝潢精緻,
坐座也是十分舒適,不會有壓迫感。
最重要是價錢十分親民,晚市只需$hk198一位,
如果是生日月份仲有8折優惠,十分划算。
除了放題,餐廳也設有晚餐及午餐,價錢同樣十分吸引。
食物選擇十分多,從前菜、刺身壽司、炸物到串燒等等,
應有盡有完全可以滿足不同人士的口味!
最重要是上菜快速而且沒有「漏單」,服務細心值得讚賞。
刺身方面選擇不錯,有三文魚、帶子、吞拿魚、甜蝦等,
全部都十分新鮮,三文魚充滿魚油香味;
帶子鮮甜嫩滑而且不會切得太薄失去口感;
甜蝦同樣爽甜彈牙,感覺十分鮮甜;
吞拿魚鮮味中等,略嫌不夠肥美。
壽司完全有驚喜,味道十分好味,值得encore。

串燒方面十分出色,有小妹至愛雞軟骨,咸香脆口十分惹味,
感覺很適合用來佐酒,鬆脆滋味令人食過不停。
而妹妹就十分欣賞鹽燒海蝦,因為蝦肉保持彈牙,
而且鹽味可以引出蝦肉的鮮甜,味道同樣出色。

食了那麼多肉,當然是食蟹籽沙律平衡一下,
青瓜爽口配合沙律醬的酸甜,十分開胃。
小妹亦點了京蔥拖羅手卷,賣相十分吸引,
京蔥增加香味,而拖羅亦肥美鮮甜,好味到滿分!
飲品方面屬於自助形式,種類亦多元化,
從檸檬茶、汽水、啤酒到韓國特色飲品,當中以蘆薈汁最吸引。
甜品同樣花多眼亂,兩大個甜品櫃任君選擇,
從雪糕、雪條、豆腐花、布丁到泡芙,完全叫人都不知從何入手,
小妹認為椰汁香芋雪條最特別,味道香濃,雪糕幼滑的口感慢慢溶化,
為是日放題畫上完美的句號。
2017-09-13
2017-09-11 328 瀏覽
系藍田啟田商場境有間日試放題,價錢又抵又多野食冇理由唔試啦!價格便宜坐低第一時日緊系睇下有咩種類,有刺身,壽司,拉麵,串燒,手卷,天婦羅,一品料理,酒料,仲有甜品吧和飲品櫃。即刻點d刺身來食下先,松葉蟹棒,帶子,象拔蚌和仿鮑魚刺身全部好新鮮鮮甜👍黃金焗蠔,雖然蠔細細隻但都好新鮮,而且熱辣辣真是新鮮焗出來非常美味。沖繩一口牛柳粒,肉質嫩又唔硬又夠入味。炸物:香芋紫心丸炸到金黃色熱辣辣非常美味,炸蠔和炸蝦都熱辣辣好新鮮。炸天婦羅粉好薄不會好厚粉👍鰻魚壽司和火焰和牛壽司,壽司飯好軟熟。
價格便宜
坐低第一時日緊系睇下有咩種類,有刺身壽司,拉麵,串燒,手卷,天婦羅,一品料理,酒料,仲有甜品吧和飲品櫃。
沖繩一口牛柳粒,肉質嫩又唔硬又夠入味。
炸天婦羅粉好薄不會好厚粉👍
鰻魚壽司和火焰和牛壽司壽司飯好軟熟。
2017-09-10 300 瀏覽
今日同朋友去藍田附近搵嘢食,喺藍田嘅啟田商場度搵嘢食,見到有間日本放題就入去試下。 入到去首先睇下放題嘅種類,見到枱上面有十三種唔同嘅種類,我哋首先叫嘅係刺身,跟住有叫壽司,揚物,串燒,小食,手捲,一品料理,酒類,西日扒類。 我哋問一問之後,原來入邊嘅清酒同埋梅酒都包括喺放題入面,可以無限添飲。 因為我哋得兩個人所以填嘅刺身都冇咁多,我哋叫咗甜蝦,三文魚,八爪魚同埋鮑魚片。啲刺身用個大碗同埋冰裝住,跟住叫咗兩個手捲係用一個架裝住。 之後叫咗個卷物,份量好大入面啲料都好足。我哋仲叫咗一碟中華沙律同一碟螺肉,同樣份量都好足。 我哋仲叫咗雞翼同埋紫薯芝心波,個紫薯芝心波入面好煙韌。 跟住兩杯梅酒都送上,佢係畀兩個細酒杯再加兩個梅酒瓶,梅酒係凍住咁送上。 之後仲叫咗好多串燒,有雞軟骨,有燒大蝦,有燒三文魚頭,亦都有燒迷你紫薯,全部味道都唔錯。 我哋仲叫咗煙燻三文魚同煙薰蝦壽司。仲叫咗啲一品料理,入邊係一口牛柳粒同埋肥牛金菇卷。之後我地仲叫咗印度薄餅,上面係朱古力醬。 最後我哋仲叫咗燒豬頸肉同埋有兩件花之戀。

我哋仲叫咗雞翼同埋紫薯芝心波,個紫薯芝心波入面好煙韌。

最後我哋仲叫咗燒豬頸肉同埋有兩件花之戀。

2017-09-08 3293 瀏覽
是日又打3號風號,但完全無礙我去街的決心!適逢同男朋友既6週年,一於先去APM行街,再去藍田平平地食個放題。當日大約7點去到藍田既富田放題,可能星期日既關係,人流並不少!由於今次係我地第二次嚟到富田,已經對order紙可謂好熟悉!放題種類好多,上至刺身,下至拉麵應有盡有。飲品方面都有好多選擇,大部分飲品係自取,而清酒同梅酒可以係order紙上面叫。我們非常肚餓,先二話不說拿起刺身order紙點刺身!所有利香港人最愛既刺身都有係紙上面。說時遲 那時快,新鮮既刺身就嚟到我地面前。三文魚肥美又新鮮!牡丹蝦又大隻又鮮甜,好快就被我地Ko哂再來壽司,壽司比例剛好,唔使怕食太多會滯!推介火炙三文魚!油脂非常香男朋友則叫左吞拿魚香蔥手卷,香脆紫菜包住新鮮吞拿魚腩,加上蔥平衡魚脂油膩!正!炸物方面不過不失,選擇多而且炸粉唔厚。當中榴蓮炸彈最好食!榴蓮香甜配合香脆外皮,做甜品係一絕!串燒係即時新鮮燒,紫薯非常甜又健康 推介!燒蝦方面亦好出色,因為新鮮所以有少少鹽調味已經好好味熟食方面韓風炒蜆同焗蠔我都好推介,雖然炒蜆略嫌辣左少少,但個醬汁的確好惹味!焗蠔雖然蠔size較細,但勝在鮮甜,配上蒜香味,真係不
是日又打3號風號,但完全無礙我去街的決心!

再來壽司壽司比例剛好,唔使怕食太多會滯!推介火炙三文魚!油脂非常香

串燒係即時新鮮燒,紫薯非常甜又健康 推介!

燒蝦方面亦好出色,因為新鮮所以有少少鹽調味已經好好味

焗蠔雖然蠔size較細,但勝在鮮甜,配上蒜香味,真係不知不覺食左一打
2017-08-27
  • 韓式炒蜆