2008-07-06 3 瀏覽
嘩, 好耐都未試過去飲茶要自己搵位喇 .猶記得好細好細過既時候都會有飲茶企係人哋張枱後面到等位. 但係真係耐到嗰時自己幾大都唔記得囉.茶芥每位八蚊, 比一般酒樓要等. 不過當我見到佢係每個人一杯茶葉我就覺得ok喎. 我唔識飲茶, 唔知佢呢杯茶值唔值八蚊. 不過都幾特別.星期六下晏去, 要比d耐性搵位. 本來諗住轉場的喇, 不過係我哋想放棄既時候又比我哋等到喎!! 呢d有很多其他酒樓無既點心. 蒸白善我真係係其他酒樓無見過有點心形式. 佢有個點心係一碟有雞腳, 鴨腳, 同柚皮!! 佢個柚皮整得幾好, 出面好多地方都食唔到. 馬拉糕又好好味. 蓮蓉飽d蓮蓉好香呀. 減緊肥既我都食左大半個. 好多野食一出車仔就比人圍住晒. 好似要爭先爭到野食咁. 一間古色古香既酒樓, 下次想黎食晚飯囉.

一間古色古香既酒樓, 下次想黎食晚飯囉.