2018-06-21
服務態度奇差😂 人手分配同訓練嚴重不足成程食飯就係聽到啲員工由餐廳嘅一邊怒吼到另一邊,好多投訴好多怨氣,我仲要去17:30去,not even peak hour😂好想知到19:30佢地係咩景況,有一刻直情聽到落菜個個員工大叫: 我要死啦!!😂真係笑死我點菜要非常有技巧,坐係位舉高手遞紙是唔得的,佢地員工識得扭腰避過你,一定要企出去攔截,有問題想問亦是唔得的,員工會留底句”你揾第二個我無時間搞呢啲”,要自己上網figure it out,呢個時候就要感謝偉大嘅Openrice,有圖有Description好啦講完啲唔好嘅到啲好嘢先先苦後甜嘛你懂的我叫左養生鍋同美人鍋,2個鍋都好香,唔似有味精嘅感覺,個人喜歡養生鍋多啲,重人參味得黎又唔苦啲料真係好好食d liu jun hai ho ho sik手切牛,豬,蝦滑同響鈴都好好食,強烈建議大家食老友條見人見志我覺得硬左d不過都可以當炸魚皮咁食總結:服務差價格貴但環境舒適食物好食
好啦講完啲唔好嘅到啲好嘢先先苦後甜嘛你懂的
啲料真係好好食
d liu jun hai ho ho sik
手切牛,豬,蝦滑同響鈴都好好食,強烈建議大家食
老友條見人見志我覺得硬左d不過都可以當炸魚皮咁食
總結:服務差價格貴但環境舒適食物好食